(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Toyota Plaza Göktepe’de “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı” dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli-Zonguldak karayolunun Ören Mahallesi İbrahim İzmirlioğlu Caddesindeki Toyota Plaza alanında, bu yıl etkinliğin ikincisini düzenlediklerini söyledi.

Etkinliklerin önceki yıllarda plazanın kapalı alanlarında yaptıklarını hatırlatan Göktepe, şöyle dedi:

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nı önceki yıllarda plazalarımızın içerinse etkinlik olarak kutluyorduk. Geçen yıl ise şenlik havasında kutlamaya başladık. Gösterilen yoğun ilgiden dolayı tekrar devam ettirerek, geleneksel hale getirdik. Sosyal sorumluluk çerçevesinde bu tür etkinliği devam ettirip, ileriki yıllarda daha da iyisini yapmayı amaçlıyoruz. Bu etkinliğimize ekip arkadaşlarımızın çok sahip çıkması beni her şeyden çok onurlandırıyor. Büyük istek ve azimle bugüne hazırlandılar.  Misafirlerimizin daha iyi eğlenmesi ve daha iyi zaman geçirebilmesi için ellerinden geleni büyük bir özveri ile yaptılar, öncelikle onlara çok teşekkür ediyorum. Değerli basımıza da, etkinliğimizin duyurulmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Etkinlikler kapsamında; şişme oyun alanları, rodeo,zıpzıp,penaltı sahası gibi bir çok eğlence alanının oluşturulduğu alanda, çocuklar doyasıya eğlendi. Animatörler eşliğinde oyunlar da oynayan çocuklar, Toyota Plaza personeli tarafından dağıtılan Türk Bayrakları ile alanda oluşturulan kortej ile tur attılar. Çalan İzmir Marşı ve Onuncu yıl Marşı’na tempo tutan çocuklar, zaman zaman söyleyerek de eşlik ettiler.

Gün boyu süren etkinliklerde çocuklara pamuk şekeri, dondurma, patlamış mısır gibi yiyecekler, ailelerine de çay-kahve ve pasta ikramlarında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

28.04.2019 15:45:38

Bu haber 987 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.011

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri