(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NASIL BIRAKMIŞTI, NASIL BULDU?

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2014-2019 Dönemi Belediye meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, yemekte yaptığı konuşmada, eski meclis üyelerinin ilçeye önemli katkıları olduğunu, bu vesileyle Ereğli halkı adına teşekkür ettiğini belirtti.

Ereğli’nin, görevi bıraktığı 2014’den önceki dönem gibi olmadığını ileri süren Posbıyık, şunları kaydetti:

ÇOK AĞIR YÜK ALDIM

“Zor bir göreve geldiğimi biliyorum. Aday olmayı düşünmüyordum ancak, çok baskılar geldi ve belediyenin de iyi yönetilmediğinin sizler gibi farkında olduğum için, Ereğli daha da kötüye gitmesin diye aday oldum ve halkın da teveccühü ile başkan seçildim. Çok ağır bir yük aldığımı biliyor ve hissediyorum. Göreve başladığım günden beri karşıma çıkan tablodan dolayı şaşkın vaziyetteyim. Maalesef inanılmaz olaylarla karşılaşıyorum.

BİR TAKIM İNSANLAR ÇOK KÖTÜLÜK YAPMIŞ!

Belediyemizde çok değerli insanlar belediyeyi korumak için mücadele etmiş ancak makamlarını kaybetmiş. Maalesef bir takım insanlarda çok kötülükler yapmış. Ancak sizlerle birlikte, halkımızla birlikte bu yükün altından kalkacağız. İnanılmaz talepler var. İnanın vicdanım ve beynim yoruluyor. BEYNİM VE VİCDANIM

SİRKELENMİŞ VAZİYETTE..!

Fiziksel olarak yorulmuyorum ama akşam eve beynim ve vicdanım sirkelenmiş vaziyette gidiyorum. Halkta beklenti çok yüksek, güven duygusu da. Ama belediye hiç beklemediğim nokta da. Belediyenin ana gelir kaynaklarından ciddi kayıplar var. Her şeye rağmen mazeret üretmeye hakkım yok. Belediyeyi ayağa kaldırmak için geldik ve ayağa kaldıracağız, halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Ereğli için yapmayacağımız şey yok.”

BIRAKTIĞIM EREĞLİ BU DEĞİL!

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile bir saat görüşme yaptığını hatırlatan Posbıyık, “Sayın Kaymakamımız çok fedakar ve çalışkan, amiralimiz de aynı şekilde. Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmak için tüm siyasi partilerle el ele vereceğiz. Benim öne çıkma gibi bir beklentim ve düşüncem asla yok. Başkaları öne çıksın. Yeter ki, Ereğli bugün ki durumundan iyi noktaya gelsin. Benim bıraktığım Ereğli bu değildi” diye konuştu.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konuşmasının ardından, eski Belediye Meclis Üyelerine plaket takdim etti. Eski Meclis Üyeleri de duyarlı davranışı dolayısıyla teşekkür ederek başarı dileğinde bulundular.




Bu sayfayı yazdır

25.04.2019 11:36:24

Bu haber 1351 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.674

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri