(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DİLLERE DESTAN OLACAK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Yazıcıoğlu ailesi ile Adatepe Ailesi’nin çocuklarının mutlu günü görkemli düğün ile perçinlendi.

Emel ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nun kızı Betül, Aysun ile Alaplı esnaflarından İsmail Adatepe’nin oğlu Burak, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonu’na kalabalık davetlilerin alkışlarıyla girdiler.

Sahne ortasında isimleri yazılı alanda ilk danslarını yapan Betül ile Burak, daha sonra düğün pastasını kestiler, bir birlerine ikramda bulundular.

TAKIDA UZUN KUYRUK!

Yazıcıoğlu ve Adatepe ailelerinin, davetlilerle yakından ilgilendiği düğünde, takı merasimi sırasında ise uzun kuyruk oluştuğu gözlendi. Zaman zaman izdiham yaşanan takı sırasında oluşan sıranın bozulmaması yönünde uyarılarda bulunuldu. Bu sırada, Otelin oldukça büyük araç parkı ise davetli araçlarına yetmedi. Alanan giremeyen çok sayıda davetli araçlarının otel alanı dışında bırakmak zorunda kaldı.

SALON ALMADI, RESTORAN DEVREYE GİRDİ!

Yaklaşık 1000 kişi kapasiteli salonun almadığı yemekli düğüne, otelin 500 kişilik restoranı da dahil edildi. Aynı zamanda lobide de davetlilere ikramlarda bulunuldu.
Ailelerinin tatlı heyecan yaşadığı, genç çiftin mutlulukların ise gözlerine yansıdığı düğünün ilerleyen bölümlerinde gelin ve damat ile davetliler doyasıya eğlendi.

YAKLAŞIK 2000 DAVETLİ...

Yazıcıoğlu ile Adatepe ailelerinin mutlu gününe; Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı belediye Başkanı Nuri Tekin,Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, eski Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan, Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, CHP Ereğli İlçe Başkan ıSevdekar Aras, Bazı Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Başkan Yardımcısı Ahmet Türk, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Sayman Burak Yaman, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkuloğlu, Çaycuma TSO Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, GMİS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez Şube Sekreteri Temel Eşgün, eski Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, bazı kamu kurum müdürleri, iş dünyasından çok sayıda isim ve ailelerin yakınları ile yaklaşık 2000 davetli katıldı.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak, Betül ile Burak'ın mutlu günlerini en iyi şekilde hazırlayan ailelerini kutluyor, genççifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Bu sayfayı yazdır

21.04.2019 12:04:58

Bu haber 2474 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.535

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri