(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

23 NİSAN KUTLANIYOR...

EREĞLİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nın Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki kutlama programının belli olduğu bildirildi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, imzalı yazılı açıklamada, kutlamalar, 23 Nisan’da saat 09.00’da Devrim Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başlayacak.

Saat 10.30.00 itibarıyla Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ereğli Spor Salonu’nda devam edecek etkinlikler, aynı salonda 12.30’da ‘Çocuk Oyun Şenlikleri’ programı ile sürecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, saat 14.00-17.00 arasında Sahil Bandındaki Amfi Tiyatro’da “Halk Oyunları Şenlikleri” ile tamamlanacak.

KUTLANIYOR

Bu arada, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, yayınladıkları mesajlarla 23 Nisan’ı kutladılar.

Posbıyık, mesajında şunları kaydetti:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesi ışığında milli egemenliğimizin ilan edilişinin 99. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi,  istiklal ve istikbal mücadelesini el ve gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Bizler Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak her şeyin en iyisini hak eden geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya ve onlar için ilçemizin yarınlarını planlamaya devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere meclisin tüm  kahramanlarını  saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu güzel günde, geleceğin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor hepsinin gözlerinden öpüyorum.”


DEMİRTAŞ’IN MESAJI

Demirtaş ise mesajında şu görüşlere yer verdi:
"23 Nisan, Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, TBMM'nin açıldığı 23 Nisan 1920 gününü, bayram olarak tüm çocuklara armağan etmiş ve bu yönüyle de dünya da eşsiz liderliğini bir kez daha göstermiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır. Ulu Önder Atatürk, 'Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir'. Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda geleceğin büyük bilim adamları, siyasetçileri, bürokratları ve her alanda örnek olacak meslekleri yapacak çocuklar yetiştirmektir. Çocuklarımızı her konuda en iyi şekilde eğitmek ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermek bizlerin en önemli görevi olmaya devam edecektir." Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar sevgi ve neşe içinde geçmesini dilerim.”




Bu sayfayı yazdır

20.04.2019 14:13:34

Bu haber 757 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.366

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri