(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

4,5 YILDA NELER YAPILMAZ Kİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Bugüne kadar geçmişte de çok görev yaptım ama uzlaşma olgularından uzak kaldık. Bunda belki bizim de kabahatimiz var. Ama şimdi ortama daha değişik bakıyorum” dedi.
AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, İlçe Başkanı Fatih Çakır, ilçe yönetim kurulu, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Posbıyık’ı ziyaret etti.
Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, iyi bir seçim ortamı geçirildiğini, sonuçta halkın karar verdiğini söyledi.

POSBIYIK’A AÇIK ÇEK!
Ülke genelinde 2023’e kadar seçim olmayacağını, bunun da hizmet ve yatırımları için şans olduğuna değinen Şahin, şunları kaydetti:
"Önümüzde 4,5 yıl gibi uzun ve seçimsiz bir süre var. Bu sürede bir çok hizmet yapılabilir. 3 ay gibi bir süre sokaktaydık. İşsizliğin hangi safhada olduğunu her gittiğimiz ev toplantısında önemli sorun olduğunu görüyorduk. Bu noktada belediye de yatırımcının önünü açması gerekiyor. Zaten siz de aynı şeyleri söylediniz, teşekkür ediyorum. Aynı noktada, aynı fikirdeyiz. O noktada bizim yardımcı olabileceğimiz ne varsa sonuna kadar yanınızda olacağım. Bunun için size açık çek veriyorum. Ereğli’de istihdam yaratılmasıyla ilgili belediyemiz hiçbir şey yapmasa bile moral ve motivasyonu bile çok önemli. Yatırımcıları ağırlamak, çay içerek sohbet etmek çok önemli. Ereğli’de istihdam sağlayan sanayicilerimizin sayısını artırmak için en başta hükümetin yapması gereken işler var, belediye olarak da bir çok şey yapabiliriz diye düşünüyorum. Bunların örnekler ide var. Bu gibi konuları, ilçemize gelen bakan ve bakan yardımcıları ile görüştüm. Bu vesileyle görevinizde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

POSBIYIK: PROJELERİNİZDEN YARARLANACAĞIZ
Posbıyık da, Şahin’in nazik kişiliği olduğunu, hayat tarzını da bildiğini ifade ederek, şöyle dedi:
“Size yakışan gibi hareket ediyorsunuz. Ereğli halkı adına size teşekkür ediyorum. Şahsınızda gerçekleştirilen ziyarettin ziyadesiyle memnun oldum. Söylediğiniz sözler yıllardır göre yaptığım siyasette rastladığım çok az anlardan bir tanesidir. Seçimi A yada B şahsı kazanmadı, ben de öyle bakıyorum. Ereğli’nin ne kadar sıkıntıları var. Belediye olarak da halk yönünden de sıkıntılar var. Pek tabi ki sizin projelerinizden de yararlanacağız. Meclis üyesi, ilçe teşkilatı arkadaşlarımızın yardımlarından da yararlanacağız. Bugüne kadar geçmişte de çok görev yaptım ama uzlaşma olgularından uzak kaldık. Bunda belki bizim de kabahatimiz var. Ama şimdi ortama daha değişik bakıyorum. Ereğli’nin halkının mutlu olması, ilçeye hizmet gelmesi için iktidar partisi başta olmak üzere bütün siyasi partilerle iyi ilişkiler içerisinde olunup, Ereğli’nin ana meseleleri üzerinde antak kalıp, o meselelerin üzerine hep beraber gitmemiz gerektiğini, eskisinden daha fazla inanıyorum. Yoksa bölgemizdeki insanlar hem belediyesel, hem de ekonomik açıdan hakikatten çok zor durumda. Sizin ziyaretiniz bana cesaret verdi. Bu birlikteliği yapabileceğimiz manasında bir işaret oldu. Çok teşekkür ediyorum.”

ÇAKIR: KATKIDA BULUNACAĞIZ
Çakır ise halkın kararının her şeyin üzerinde olduğunu savunarak, “Ereğli’ye kim bir çivi çakarsa onun yanında olup, destek vereceğiz. Şehrin ve milletimizin beklediği hizmetlerde elimizden gelen katkıyı her zaman sunacağız. İyi projelerin hepsine destek olacağız, farklı gördüklerimizi de sizinle mutlaka paylaşacağız. Sonuçta hep beraber Ereğli’ye hizmet edeceğiz. Ereğli’yi daha güzel günlere hep beraber taşımamız lazım” diye konuştu.

 




Bu sayfayı yazdır

15.04.2019 15:31:01

Bu haber 2170 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
15.04.2019 20:52:22
ASIM CAKIR diyor ki;

FATIH EFENDI EREGLIYE BIR CIVI CAKAMADIN HEP ALDATTINIZ BIZLERI BIZDE SANA KATKIDA BULUNACAGIZ SANAYIYE GIDERKEN GONULDEN HAYIRLI VE UGURLU OLSUN
15.04.2019 16:31:26
VADİ diyor ki;

Bir duruşu bir omurgası olaması lazım insanoğlunun..!!!




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.522

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri