(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ORUÇ İLE BİRLİKTE GİTTİ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, ilçedeki Erbirlik Kooperatifi üyesi kamyoncularla buluştu.

Kışla Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda kamyoncu esnafının sorunlarını dinleyen Şahin, en büyük sorunları olan kantar meselesi ile ilgileneceğini belirterek, şunları kaydetti:

“Sorun ekonomi ise Ereğli’ye ekonomist lazım. Ben ekonomistim, gencim, enerjiğim ve arkamda da hükümet desteği var. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok. 5 yıl sonra 57 yaşımda olacağım, rakibim ise 80’inde olacak. Yani ben, 5 yıl sonra yine aday olabileceğim. O nedenle,  5 yılda 15 yıllık hizmeti vermek zorundayım. Ama 80 yaşında olacakların bir daha aday olma şansları yok. Dolayısı ile de size hesap verme zorunlulukları yok. Onlar artık bir köşede dursunlar ve bize ağabeylik yapsınlar.”

Toplantıda yer alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç da Ereğli’de kısa sürede gerçekleşen hizmetlerden özetle söz ederek, “Daha fragmanı gördünüz, film daha başlamadı” dedi.

Oruç, Cumhurbaşkanından sonra bir bakan yardımcısının Ereğli’ye geldiğini, bu hafta da iki bakan yardımcısının daha geleceğini belirterek, “Burada enerjili, sorunları çözmek isteyen bir kadro var. Karar sizin” diye konuştu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek vereceklerini belirten kamyoncu esnafı başarı dileğinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

28.03.2019 23:57:39

Bu haber 1313 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
29.03.2019 01:59:02
zeki diyor ki;

koskoca cumhurbaşkanı başdanışmanı ereğlide,ereğli ak parti teşkilatı harıl harıl çalışıyor eski vekiller fazlı erdoğan bey çalışıyor,milletvekilleri çalışıyor ama nedense ercan candan ereğlide hiçbir etkinlikte yok.sen ak partili değilmisin sayın candan sen niye yoksun..alaplıya gelip ordaki adayın yanında yürüyorsun burda niye yoksun sen ereğlinin hamzafakılı mahallesinden değilmisin ? bu kentin gelişmesi için erol şahinin mutlaka seçim kazanması gerekiyor.tersanelerin canlanması,eski hastane yerinin fakülte yapılması,erdemir taşeron işçilerinin kadroya alınması kısaca hükümet yatırımları için erol şahin şart.75 yaşına merdiven dayamış üstelik muhalefet partisinden olan biri ereğliye yatırım getiremez,festival sahil 5 yıl böyle geçer.bize lazımolan yukarıda saydıklarımız.sen insanların karnını doyurmazsan iş vermezsen istihdam yaratmazsan o insan festivale inip parada harcayamaz,çocuğunun istediği bişeyide alamaz resmen kafayı yer.ereğli bu şansı iyi değerlendirmeli.




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.780

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri