(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR BAŞKA DOSTLA...

Gülüç/EREĞLİ

Türk Metal Sendikası Lideri Pevrul Kavlak, Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kavlak, belediyeye gelişinde Başkan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları tarafından karşılandı.

Kavlak, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Demirtaş’ın her zaman Erdemir işçilerine ve sendikaya destek olduğunu,  belirterek şunları kaydetti:

“Gülüç Belediye başkanımız Gökhan Demirtaş bizim çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi hem Erdemir hem de Tat Metal’deki mücadelelerimiz sırasında, her koşulda bizlerin yanında yer almış ve emekçilere destek vermiştir. Bende kendisine Türk Metal Sendikası ve tüm işçi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Demirtaş’ta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

“Göreve geldiğim günden bu yana gerek Erdemir, gerekse Tat Metal’de Türk Metal Sendikası’nın emekçi kardeşlerimiz için verdiği mücadelede hep yanlarında oldum, bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Sayın Pevrul Kavlak bir ağabeyim olarak bizlere hep destek oldu. Gülüç’de başta üst geçit olmak üzere yaptığımız birçok hizmette Türk Metal Sendikası’nın ve Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak ağabeyimin katkısı ve destekleri vardır. Kendilerine bir kez daha bu desteklerinden dolayı Gülüç halkım adına teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Türk Metal Sendikası ve emekçi kardeşlerimizle bu dostluğumuz devam edecek.”




Bu sayfayı yazdır

26.03.2019 18:15:48

Bu haber 1243 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.616

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri