(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MESAJI BELEN'DE VERDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Cumhurbaşkanımız, Allah sağlık verdiği sürece 4,5 yıl daha o makamda olduğunu söyleyerek, Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını net ve kesin bir dille açıklamıştır” dedi.

Sosyal paylaşımdan yapılan yazılı açıklamaya göre Şahin, Belen Mahallesi’nde, davul-klarnet eşliğinde, vatandaşların ilgisi ile karşılandı.

Mahalle sakinleri ile bire bir selamlaşan Şahin, burada yaptığı konuşmada, 19 Mart’ta ilçeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdikler ilgi dolayısıyla ilçe halkına teşekkür etti.

Erdoğan’ın mitingdeki konuşmasında, ilçeye verdiği önemi bir kez daha gösterdiğini anlatan Erol Şahin, şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Üniversite Kampüsü’nün kurulacağı eski hastane binaları alanı, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’na (Erdemir) yeni yatırımla birlikte 1000 kişi istihdam açıklamasına kadar önemli vaatlerde bulundu. Ancak en önemlisi, Cumhurbaşkanı Allah sağlık verdiği sürece 4,5 yıl daha o makamda olduğunu söyleyerek, Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını net ve kesin bir dille açıklamıştır. Biz bu yüzden ilk günden beri projelerimizin arkasında Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği olduğunu söylüyoruz. Diğer adayların yapıp da bizim yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ama onların yapamayıp da bizim yapabilecek olduğumuz çok şey var.”

POSBIYIK’A GÖNDERME; GENÇLİĞİNDE NE YAPTIN?

AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, CHP’nin adayı Halil Posbıyık’ı kastederek , şöyle konuştu:

“CHP’den bir ağabeyimiz, büyüğümüz aday olmuş, 20 yıl belediye başkanlığı yapmış. 5 yıl ara vermiş yeniden başkan olmak istiyor. Allah selamet versin, kendisini severiz sayarız. Ancak, 20 yılda neyi yaptınız da,  şimdi tekrar gelip başkan olup neleri yapacaksınız? O genç, hızlı, güçlü ve enerjik döneminizde neyi başardınız da şimdi başaracaksınız? Bakın 20 yıldır, 25 yıldır kataloglar aynı. Her dönem aynı vaatler. Teleferik yapacak, viyadük yapacak, kent meydanı yapacak. 20-25 yıldır hep aynı vaatler hep aynı projeler. İnceleyin bütün projelerini hepsi aynı ve bugüne kadar gerçekleşmedi. Yine gerçekleşmeyecek emin olun.”

UYSAL’I İSİM VERMEDEN ELEŞTİRDİ!

BBP’den aday olan Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı da isim vermeden eleştiren AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Şu anki Belediye Başkanımız zaten başarılı olsaydı yoluna devam ederdi. Cumhurbaşkanımız, kendisine, ‘sen bu işleri beceremedin çekil kenara’ dedi, genç ve enerjik bu kardeşinize yol verdi, sen yürü dedi. Fırsatları değerlendirip proje üretip götürmezsen, üretmezsen kente katkı sağlamazsan sonuç böyle olur. Ereğli’nin bir 5 yıl daha kaybetmesine zamanı yok.”

 

 




Bu sayfayı yazdır

21.03.2019 11:17:03

Bu haber 1121 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.787

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri