(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ALEVİ VATANDAŞA POZİTİF AYRIMCILIK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, “göreve seçilirsem, Ereğli belediyesinde Alevi vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık sağlayacağım” dedi.

Şahin, seçim çalışmaları kapsamında, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkrut ile birlikte, Erdemir Caddesi’nde, alevi vatandaşların çoğunlukta olduğu kahvehanelere ziyaretlerde bulundu.

Ereğli belediyesinde çalışan 1200 kadar işçiden sadece 8’inin alevi vatandaşı olduğunu belirten Şahin, şunları kaydetti:

“Bu kardeşinizi 31 Mart günü belediye başkanı seçerseniz size söz veriyorum Ereğli Belediyesinde Alevi vatandaşlara pozitif ayrımcılık yapılacaktır. Bizim dönemimizde Ereğli’de herkes birinci sınıf vatandaş olacaktır. Herkes eşit olacaktır. Hatırlarsınız; AK Parti İlçe Başkanlığım dönemimde ilçemizdeki Cem Evi’ne Özel İdare’den destek çıkarılmasını sağladık. Ben özgürlükten yana bir kardeşinizim. Her siyasi görüşe, her düşünceye saygı duyarım. Bu seçimlerin Ereğli için özel bir durumu var. Başımıza devlet kuşu kondu ve Cumhurbaşkanımızın Ereğli’ye olan ilgi ve alakasını hepiniz görüyor ve izliyorsunuz. Bu nedenle bu yerel seçimlerde siyasi düşüncelerimizi bir tarafa bırakalım ve Ereğli için oyumuzu kullanalım. Bu memlekette 20 yıl belediye başkanlığı yapmış olanlar ne verdiler? Bizim gençliğimiz de, enerjimiz de yerinde. Onların bu Ereğli’ye verip de bizim veremeyeceğimiz hiç bir şey yok. Ama bizim verip de onların veremeyeceği çok şey var. Bizim arkamızda hükümetin gücü var. Her şeyden önemlisi de kendisinin Ereğli Milletvekili olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanımızın gücü var.”

Şahin, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnunluk duyduğunu dile getirdiği ziyarette, “Verdiğiniz ve vereceğiniz destek için şimdiden size teşekkür ediyorum. Söz veriyorum belediye başkanı olduktan sonra da buraya gelip çayınızı kahvenizi içeceğim. Sorunları birlikte tartışarak, birlikte karar vererek çözeceğiz. Hepiniz benim canımsınız” diye konuştu.

 




Bu sayfayı yazdır

18.03.2019 18:24:07

Bu haber 1102 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
19.03.2019 10:06:07
ByKaL diyor ki;

"Bu memlekette 20 yıl belediye başkanlığı yapmış olanlar ne verdiler? demiş sayın Şahin. Peki 5 senedir ne verdi AKP de, bundan sonra ne verecek. Hep sözler hep laflar. İcraata gelince ben öyle demedim, siz yanlış anladınız. Yada günümüz koşulları ile o zaman ki koşullar aynı değil..! Siyasetçi işi bu işte.
19.03.2019 00:22:05
hacı bektaş diyor ki;

Anlamadıgınız şey şu: Aleviler ''pozitif ayrımcılık'' istemez..Her insanın eşit oldugunu savunur,insana,insan oldugu için deger verilmesini ister..iltimas,menfaat,adam kayırma yoktur kültürlerin de..din,dil,ırk,mehzep,ten ,zenginlik insanları eşitsiz yapmaz..insan,insana zulüm yapar,adil davranmaz.




Şu anda 41 kişi online
Toplam ziyaret : 76.119.794

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri