(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FARKI KAPATIYORUZ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ali Kaya, “diğer adayların genelde sahada insanlarla temas ederek seçim çalışması yapmadığını gördük. Biz birebir işyerlerine ve evlerimize gidiyoruz, halkımıza birebir dokunuyoruz. Onların güvenini ve onayını almaya çalışıyoruz. Bu süreçte de çok başarılı olduğumuzu gördük” dedi.

Kaya, 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri çalışmaları kapsamında, Önder Gazetesi, Emekliler Derneği Ereğli Şubesi, Berberler ve Kuaförler Odası'nı ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini söyledi.

İttifak görüşmeleri nedeniyle seçim çalışmalarına geç başlamak zorunda kaldıklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti:

“Ama biz geç başlamamıza rağmen aradaki farkı kapattık sayılır. İlçemizdeki başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere pek çok noktaya ziyaretlerde bulunduk, esnaf temsilcilerinin yanına gittik. Ziyaretlerle, Ereğli'nin çok güzide bir şehir olduğunu, bu şehri tek başına yönetmek gibi bir düşünce içerisinde olmadığımızı, ortak akılla ve birlikte yönetmek istediğimizi, birlikten güç doğacağını anlattık, ortak aklı çağrısı yaptık. Ziyaretlerimizde insanların bir beklentisi olduğunu gördük, seçmen bu düşüncelerimizi çok olumlu karşıladı. Ereğli'de bugüne kadar tek adam yapılı belediye başkanlığı olduğu izlenimi aldık ve bu izlenimin değişmesi konusunda seçmenden aldığımız noktada devam ediyoruz. Diğer adayların genelde sahada insanlarla temas ederek seçim çalışması yapmadığını gördük. Biz birebir işyerlerine ve evlerimize gidiyoruz, halkımıza birebir dokunuyoruz. Onların güvenini ve onayını almaya çalışıyoruz. Bu süreçte de çok başarılı olduğumuzu gördük”

Belediye başkanı seçilmesi halinde projelerinden de bahseden Kaya, imar, şehrin inşası ve sosyal belediyecilik anlamında halkın rahatı için tüm önlemleri alacaklarını, Kent Meydanı ve bağlantılı olan Merkez Cuma Camisi, Katlı Otoparkın üzerine kurulu bir projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

Özellikel Delihakkı mevkisined seraya yönelik tarımsal çalışmalar yapacaklarını anlatan İYİ Parti Ereğli belediye Başkan Adayı Ali Kaya, Bölücek, Hamzafakıhlı ve Yaraşlı bölgelerinde ‘alım garantili’ üretimi destekleyeceklerini, belediye markası ile de ilçe merkezined oluşturacakları tanzim satış mağazasında satışa sunacaklarını, turizme önem vereceklerini, Köseağzı’nın halka kazandırılacağını, yaşam köyü projesini hayata geçireceklerini, çocuk oyun parklarının tamamına güvenlik kamerası konulacağını, acil yardım butonları oluşturulacağını ve şehir içindeki bazı otoparkların ücretsiz olacağını sözlerine ekledi.

Halkın değişimden yana olduğuna dikkat çeken Kaya, bu vesileyle 31 Mart seçimlerinde oylarını İYİ Parti’ye vermelerini istedi.




Bu sayfayı yazdır

17.03.2019 12:42:51

Bu haber 943 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.858

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri