(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YAPACAKLARINI ‘HEYECANLA’ ANLATTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “Yeni bir parti ve çiçeği burnunda bir belediye başkan adayı olarak bu kentte güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bu anlamda da insanlarımızdan değişimi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü değişim şart” dedi.
Kaya, 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’de konuk olduğu “Fikri Kapan’la Burada konuşalım” programında, partisini ve kendisini anlattı.
Program yapımcısı ve sunucusu Fikri Kapan’ın sorularını yanıtlayan, projelerini anlatan Kaya, eski belediye başkanları ve mevcut adaylarla ilgili şunları söyledi:
“Tüm adaylarla zaten arkadaşlık ve dostluk ilişkilerimiz var. Ancak ben, yeni siyasetçi konsepti ile ortaya çıktığımı, konuştuğum insanlarla aramızda bir enerji oluştuğunu hissediyorum. Dolayısıyla onların tarzı olmayan şekilde vatandaşa yaklaştığım için çok iyi bir yolda olduğumuzu biliyorum. Dolayısıyla bunun bize avantaj olduğunu da biliyorum. Kimseyle kavga etmeyeceğim, eski belediye başkanları veya aday arkadaşlarımızla diyaloğu sürdüreceğim. İsterlerse her birine belediye binamızda oda vereceğim, fikirlerinden faydalanacağım.”

ALPARSLAN, FATİN GİBİ…
Çalışmalarında hızlı ve heycanlı olduklarını dile getiren Kaya İYİ Parti olarak ‘Türk Tipi’ çalışıyoruz. Anında heyecanlanabiliyoruz, sahaya çıkıp konuşuyoruz. Diğer partilerinin bir haftada çözdüğün konuları biz 2 saatte çözüyoruz. ‘Kervan Yolda Dizilir’ sözünden yola çıkıyoruz. Çünkü düşünmek için çok fazla vaktimiz yok. Çok cesur ve yiğit davrandık. Halkın arasına katıldığımda yaşadığım coşku ve heyecanla kendimi Alparslan, Fatih Sultan Mehmet gibi hissediyorum diye konuştu.

BENİ TERCİH EDİN, ÇÜNKÜ..!
Kapan’ın, “halk neden partinizi ve sizi tercih etsin” sorusuna İYİ Parti Ereğli belediye Başkan Adayı Ali Kaya’nın yanıtı şöyle oldu:
“Öncelikle çalışmalarımızda Şeffaf olacağız, demokratik bir yönetim ortaya koyacağız. Ben, ulaşılabilir, eğitimli, sıcakkanlı, heyecanlıyım, hedeflerim var. Seçim çalışmalarımda benimle tanışan insanlarda sıcakkanlılığı ve samimiyetimi zaten görüyorlar. Bundan dolayı halkımız oylarıyla beni tercih etsinler. Partileri iyi araştırsınlar.

İYİ PARTİ ANA KUCAĞIDIR, ŞEFKATLİDİR
İYİ Parti, Türkiye’nin Demokrat Parti, Adalet Partisi, Anavatan Partisi geleneğinden gelen. Bütün eğilimlerin kendini, aidiyet anlamında mutlu hissettikleri, kabul gördüğüne inanan bir partidir. İYİ Parti bu ülkenin ana kucağıdır, ana şefkatidir. İYİ Parti bu ülkenin üzerine doğan bir güneştir. İyi Parti Sultan Alpraslan’dır. İYİ parti bize Fatih Sultan Mehmet’i hatırlatıyor, İYİ Parti bize Mustafa Kemal’i hatırlatıyor. İYİ Parti bu ülkenin ortak değerlerinin savunulduğu bir yerdir, bu ülkenin geleceğidir,, istikbalidir. Dolayısıyla ben diyorum ki, İYİ Parti yeni bir partidir, 28 Şubat sürecinde zamanın ‘despot generallerinin baskısıyla önlerine konulan kararnameye imza atan bir çok siyasetçinin olduğu o günlerde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dik duruş sergilemesinden dolayı darbeci generallerin ‘biz seni kazığa oturturuz’ denildiğini biliyoruz. Meral Akşener bu ülkenin hakiki evladıdır. İYİ parti bu ülkenin yumuşak yüzüdür, kalbidir. Tüm kadınlarımız da bu anlamda Sayın Genel Başkanımıza destek olmak istiyorlar.
Yeni bir parti ve çiçeği burnunda bir belediye başkan adayı olarak bu kentte güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bu anlamda da insanlarımızdan değişimi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü değişim şart, eski haman eski tas olmasın. Ne olur, yeni yüzler kazandırın.”

KAYA’NIN KATILIDĞI PROGRAMIN TAMAMINI, AŞAĞIDAKİ LİNK’İ TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

https://www.facebook.com/fikri.kapan/videos/2564636720218219/




Bu sayfayı yazdır

13.03.2019 14:02:10

Bu haber 1432 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.03.2019 15:41:25
Ahmet Çakıroğlu diyor ki;

Bana Akşener mi Bahçeli mi deseler sonuna kadar Akşener derim.Ama Ereğli'de yerel için Talat Şeker derim.İYİ Parti'li Türk milliyetçisi biri olarak oyumu bu seçimde Mhp adayı Talat Şeker'e atacağım ve çevreme attıracağım.Talat Şeker hem genç hem lider hemde iyi bir hatiptir.Malesef Ereğli'deki İyi Parti'nin belediye meclis üye aday listesi çorba olmuş.İl genel adaylarında Sinan'lar.Belediye meclis üyesi adaylarında Safiyeler Ziyalar...almış başını gitmiş.Koltuk için kavga eden Sertan ve ekibinin partiden ayrılıp Chp'ye gittiğine sevinirken karşımıza bu seferde bunlar çıktı.İYİ Partililer olarak genç başkan hatip lider Talat Şeker ve onun en kaliteli ve eğitimli aday listesi olan Mhp belediye meclis üyesi aday listesi üzerinde birleşip destekleyelim.




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.963

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri