(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAÇMAZ VE FENNİBAY'A...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Rotary Kulübü tarafından “2018-2019 dönemi Meslek Hizmet Ödülleri” etkinliği düzenlendi.

Karadeniz Ereğli rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Eray İlhan, Erdemir Mühendisler Derneği’ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün, ‘Kendinden önce topluma hizmet’ ilkesiyle, yüzlerce toplum hizmeti projesi gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Rotary’nin ülkeler arasında iyi niyet, karşılıklı anlayış, barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan ender örgütlerden olduğunu savunan İlhan, şunları kaydetti:

“Çalışmalarımızda, üyelerimiz arasında tanışıklığı bir hizmet fırsatı olarak görür ve bu nedenle her hafta düzenli olarak toplanarak tanışıklığımızı geliştirmeye çalışırız. Biz Rotaryenler, her Rotaryen’in kendi iş ve mesleği topluma hizmet fırsatı olarak yüceltmesini benimser ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaşarak kullanılması için haftalık toplantılarımızda çalışmalar yaparız. Her Rotaryen üyemizin, hizmet idealini kendi kişisel, iş ve toplum hayatına uygulaması ve böylece topluma örnek olması için kendisini ve çevresini teşvik eden projeler geliştiririz. Bizim gibi hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek sahipleri arasında Dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak anlayışı, iyi niyeti ve barışı geliştirecek uluslararası projeler yaparız. Bugün de burada toplanarak kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz Sayın Hamit Oktay Fennibay ve Siz Sayın Turgut Kaçmaz meslek hayatınız boyunca; yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı çalışmaları için önder oluyorsunuz. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek onurunuzu, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkılarınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz Rotary Meslek Ödülü ile bu onuru kuşaklara aktarmak istiyoruz.”

Çanakkale Gazisi Merhum Hüseyin Kaçmaz’ın oğlu Turgut Kaçmaz da, babasının anılarından kesitler anlattığı etkinlikte, Ahşap Ustası Öğretmen Aktay Fennibay da, ödüle layık görülmesinden dolayı Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’ne, şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Başkan İlhan tarafından ‘Hizmet Ödülleri’ takdim edilen gece, aynı zamanda Uluslar arası Rotary’in 114. Yılını kutlayarak müzik eşliğinde eğlenildi.




Bu sayfayı yazdır

1.03.2019 12:25:33

Bu haber 949 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.541

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri