(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK MİTİNGİNİ YAPTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin için Kırmacı (Kemer) Mahallesinde düzenlenen ilk mitinge, beklenenin üzerinde kalabalık vatandaş katıldı.

Bu dönem Belediye meclis üyesi adayı olmak istemediğini partiye bildiren Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş7un da mahallesi olan Kırmacı’da, sıfırın altındaki soğuğa rağmen mahalle sakinleri alanı doldurdu.

Şahin’in alana girişi sırasında havai fişekler atılıp, maytaplar yakılırken, davul-zurna ekibi de yöresel eserler çaldı.

Gördüğü tablo karşısında mutluluğunu gösteren Erol Şahin, alandaki vatandaşlarla bire birer tokalaşarak selamlaştı.

ŞAHİN, YAPACAKLARIN ISIRALADI

Buradaki konuşmasında, organizasyonu düzenleyen ve destek verenlere teşekkür eden Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Belediye başkanı seçilmesi halinde ilçede yapacağı hizmit ve yatımları birer birer anlattı.

Ereğli Belediyesi’nin 170 milyon bütçeye sahip olduğunu hatırlatan Şahin, ekonomi bilgisi ile bütçeyi en verimli şekilde kullanacağını ve özellikle istihdama yönelik yatırımları destekleyecekleri sözünü verdi.

İlçenin önemli sorunu olan trafik, park gibi konularda yapacaklarını da dile getiren Erol Şahin, her yerde vurguladığı ‘ilçeye yeni fakülteler kazandırmak ve öğrenci sayısını arttırmak, mahallelerde oluşturulacak atölyelerde kadınların istihdamı sağlamak gibi konuları da konuşmasına ekledi.

Şahin, ilçeye gelişinde “Ereğli’nin Milletvekili Benim” diyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, ilçe için gerekli her desteği alacağını söyledi.

Öğrencilere ücretsiz kırtasiye desteği, ilçedeki turizmin artırılması, Millet Kütüphanesi oluşturulması gibi projelerinden de bahseden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, ilçedeki festivalleri devam ettireceği söylemini de yineledi.

ÇAKIR İLE HASÇELİK DE KONUŞTU

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, işsizliğe çözüme yönelik konuşmasında, “çocuklarımızı gurbete göndermemek için Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, yatırım uzmanı, finansçı Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin Ağabeyimizi aday yaptık. Cumhurbaşkanımız adayımızı size emanet ediyor” dedi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Kırmacı Mahallesi sakinlerinden Gülsemin Hasçelik ise “çok heyecanlıyım. Bizi yalnız bırakmayacağını, bize destek olacağınızı biliyoruz. İlginize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından partisinin Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş ile de görüşen AK parti Ereğli belediye Başkan Adayı Erol Şahin, yaklaşık 1000 kişinin yer aldığı alandan alkışlarla ayrıldı.




Bu sayfayı yazdır

26.02.2019 14:03:45

Bu haber 1301 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
27.02.2019 09:25:32
mustafa çoker diyor ki;

bol bol gezin hanımlar,hadi hayırlı olsun
27.02.2019 09:23:39
savaş dursun diyor ki;

bol keseden sıkıyorlar,iki fakülte hen de devlet hastanesi arazisine,elinizden tutan var mıydı neden yapmadınız şimdiye kadar,binayı yıkalı 3 yıl oldu..Daha fazla komik olmayın,şu güzel yürekli insanların duyguları ile oynamayın..
27.02.2019 09:16:27
murat sucu diyor ki;

saf mahallelim benim..Kanmayın sakın 5 sene daha geri gideceğiz.




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.116.725

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri