(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VATANDAŞ DAVET EDİYOR...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, İlçe Başkanlığı döneminde Ereğli’ye bir çok Devlet yatırımı kazandırdığını, projeleri hayata geçirdiğini bildirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Eşi Feyzan Şahin ile birlikte daveti üzerine katıldığı Kırmacı Mahallesi Kemer mevkisindeki toplantıda kalabalık mahalle sakini tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.
Burada, vatandaşlara hitaben konuşan Şahin, Mesleği olan ve bölgenin tek Yeminli Mali Müşaviri olarak ekonomiyi yönetmeyi iyi bildiğini anlatarak, şunları kaydetti:

HASTANEDEN KARAYOLUNA…
“AK Parti’de ilçe başkanlığı yaptığım dönemde Ereğlimize 400 yataklı Devlet Hastanemizi, Adliye Sarayı, Vergi Dairesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ereğli-Düzce Karayolunun yapımı gibi birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Kırmacı Mahallesinde Devlet Demir Yolları’ndan aldığımız arsalar ile Ereğli’nin kamu yatırımları ve okulların yapılabileceği çok büyük bir arsa ürettik. Bugün Kemer bölgesine bu okullar, gençlik merkezi yapıldıysa bizim o gün kazandırdığımız arsalar sayesindedir.
ÇALIŞMAKTAN ‘ASLA’ YORULMAYACAĞIM
İlçe başkanlı dönemi bana çok büyük tecrübe kazandırdı. Hizmet nasıl getirilir, nasıl yapılır iyi biliyorum. Ereğlimizin birçok sorunu olduğunu biliyorum. Ancak şunu da çok iyi biliyorum; biz bu sorunların hepsini çözecek yaş, tecrübe, bilgi ve beceriye sahibiz. Çalışmaktan asla yorulmayacağım. Çünkü hayatım hep çalışmakla geçti.

AYAKKABI BOYADIM, SİMİT SATTIM
Çok küçük yaşlarda ayakkabı boyacılığı yaptım, simit sattım, dolmuşlarda muavinlik yaptım. Üniversite yıllarımda kitap sattım, duvar kağıdı işçiliği yaparak eğitim masraflarımı çıkarttım. Bu güne kadarki başarılarımda hep çalışarak geldi. O yüzden hiç merak etmeyin. Ben Belediye Başkanı olduğumda gece-gündüz demeden çalışacağım. Sizlerde bana istediğiniz zaman ulaşıp derdinizi anlatıp çözüm bulacaksınız. Ereğli’yi hep birlikte yöneteceğiz.”

PROJELERİNİ ANLATTI
AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, projelerini de anlattığı vatandaşlara, göreve geldiğinde mahallelerde kuracağı atölyelerle kadınların aile bütçesine daha fazla katkı sağlamalarını sağlayacağını dile getirerek, şöyle dedi:
“Hükümetimizin okullarda ders kitaplarını ücretsiz dağıtmalarının yanı sıra biz de, aile ekonomisine destek olmak amacıyla öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak sıralarına bırakacağız. Kırtasiye malzemelerini de ilçemizdeki kırtasiyelerden temin edeceğiz. Bu vesileyle onların da kazanmalarını sağlayacağız.

FESTİVALLERDE ÜNLÜ SANATÇILAR
Nisan ayında göreve gelir gelmez festival komitesini kuruyoruz. Temmuz ayında Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını Ereğli’ye getirip büyük festivaller yapacağız. Hedefimiz Ereğli’de var olan fakülte sayısını 5’e çıkartmak. Göreve geldiğimizde belediyenin kendi binasını yapıp şu anki mevcut binayı da hemen bir fakülte yapmak üzere hazır halde devredeceğiz. 5 yılda üniversite öğrencisi sayımızı 10 bine çıkaracağız. Esnafımız kalkınacak, şehrimiz yeniden hareket kazanacak.

KAVGA YOK İNTİKAM YOK!
Konuşmasının son bölümünde, geçmiş yıllarda eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın kavgacı tutumunu isim vermeden hatırlatan AK Parti Ereğli belediye Başkanı Erol Şahin, “Beni yakinen tanıyorsunuz. Benim yapımda kavga etmek yok. Ben kimseyle kavga etmem, kin tutmam, intikam almam. Ben belediye başkanı olduğumda Ereğli’de kardeşlik olacak, dostluk olacak. Benim amacım herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Ereğli oluşturmak. İnşallah bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

MURTAZA’DA CAMİ MESELESİ!
Daha sonra Murtaza Mahallesi’ndeki Beykent Sitesi’e geçen, Şahin, devat edilmesi dolayısıyla teşekkür ettiği mahalle sakinlerine, 4 yıldır ilçe gündeminde olan eski Terminal alanına Cami yapılması konusunu halka soracağını belirtti.
Şahin, şöyle dedi:
“Ereğli merkezinde topluca namaz kılabileceğimiz, sosyal alanları da olan büyük bir cami ihtiyacımız var. Bunu nereye yapacağımızı biz halka soracağız. Kent meydanına mı, eski terminal arkasındaki alana mı, denizi doldurup üzerine mi? Denizi doldurduğumuz yere bir cami de yapabiliriz, bir konservatuar da yapabiliriz, sanat merkezi de yapabiliriz. Dünya Deniz üzerine inşa edilmiş çok modern 2 cami var. İnsanlar oraya gidip fotoğraf çektiriyor. Bu camiye de Ereğli Belediyesi ve halkımızın katkıları ile hep birlikte yapacağız.”

HATALARI BANA YÜKLEMEYİN!
Şahin konuşmasında vatandaşlardan geçmişteki hataları ve başarısızlıkları kendisine yüklememelerini isterken, “Benim şahsiyetim farklıdır. Benim hayatım çalışmakla elde edilen başarılarla dolu. Ben gece gündüz demeden çalışırım. Benim kapım herkese açık olacak. İsteyen her vatandaş gelip benimle görüşebilecek, derdini anlatıp çözüm bulacak. Ereğli’nin birçok sorunu var. Ben bunların hepsini çözerim. Ben çözüm adamıyım” diye konuştu.
Her iki mahalle halkı tarafından sıcak ilgi ile karşılanan ve konuşmaları sonrası alkışlanan Şahin, sorunları dinledi, çözümleri üzerinde görüşlerini belirtti.
AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in ziyaretlerinde, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ile partililer eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

17.02.2019 11:49:41

Bu haber 1274 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
18.02.2019 11:14:01
murat sucu diyor ki;

seçimden seçime şu güzel insanları hatırlayanlar size oy yok,artık bırakın insanların duygularını sömürmeyi,simit sattım,ayakkabı boyadım,bunlar basit beyanatlar..
17.02.2019 14:55:12
AHMET YALÇIN diyor ki;

çocuk iken herkes simit sattı.boyacılık yaptı. bunları söyleyerek oy istemek hangi yüzyıl da yaşıyoruz..ki kdz ereğli yi stk lar ile yönetecem diyorsun..seçim bittiği an kimse kimseyi ye görmez..bunu en yakın TSO SEÇİMLERİNDE gördük kazanan yönetim 3 veya 6 ayda bir ziyaretlerde bulunacaz dedi.her gelişmeden haberdar edecez dediler 2 ay bilgi mesaji geldi o kadar.bu sebeble stk ların oyunu alamazsınız yalan sözünüz




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.772

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri