(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU İŞLERİ İYİ BİLİR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ilçenin en eski fotoğrafçılarından Tuğrul Yıldız ile eşi Güler Yıldız’ın dev çerçeveli fotoğrafını çifte hediye etti.

14 Şubat sevgililer Günü dolayısıyla Yalı Caddesinde etkinlik düzenleyen Posbıyık, burada yaptığı konuşmada Ereğli’nin morale ihtiyacı olduğunu söyledi.

Halkın, kendi döneminde gerçekleştirdiği etkinlikleri özlediğini savunan Posbıyık, şöyle dedi:

“Tekrar belediye başkanı seçildiğimde ekonomik gelişim sağlayacak projeleri hayata geçireceğim. Özellikle de istihdam konusuna öncelik vereceğim. 20 yıllık belediye başkanlığım dönemimde çok sayıda kültürel etkinliğe imza attım. Yine seçildiğim takdirde Sevgi Barış Dostluk Festivali, Hamsi Festivali, Caz Festivali ve Yağlı Direk etkinlikleri hayata geçireceğim.”

Ereğli halkının sevgililer gününü kutlayan Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ile birlikte, etkinliğe katılan yıldız ailesine üzerinde fotoğrafları bulunan dev tablo hediye etti.

CHP Gülüç Belediye Başkanı Emrah Yapıcı ve partililerin katıldığı etkinlikte, çalan müzik eşliğinde eğlenildi.




Bu sayfayı yazdır

14.02.2019 18:11:38

Bu haber 1619 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (6)
16.02.2019 09:36:56
mehmet şahin diyor ki;

selamünaleyküm ereğli sakinleri.rabbimiz her insana dilekleri yönde imkan verir.kimi bunu doğru işlerde kullanır.bazıları verilen imkanla hırslanır doyumsuz olur.kimse yemesin o yesin.halbuki yiyemez yedirmez rabbim tabiki bunu her kişi biliyor.evet bilmek yetmez sevgi ve bilgi paylaşılmaz ise çok değerli pırlantanın kimsenin haberi olmadığı yerde olması gibidir.EVET yıllardır kdzereğli kendine milleti temsilen vekil bulamadı yada şecenek yoktu fakat ben garip bu işi yıllarımı emeğimi verdiğim yolda her açıdan bölgeye her türlü faydalı kişiyi gerekli yerlere temennide bulunarak istedim oldu.yok fetö.vs.hayır kardeşler bizzat sayın cumhurbaşkanı bilgisinde geldi.belgeler mevcut.ve vekil oldu.olduda ne oldu kdzereğli en çok yatırımları o tarihte aldı.ve kdzereğli iktidar partili olsun dedik millet olur verdi.O,da oldu fakat fitne fesat işe karıştı.tabiki sayın vekilin yanına koyun postu giymiş çakallaryanaştı fitnelerbir yandan çakallar birtaraftan bitirdiler.YOLA ÇIKTIKLARIMIZ ÖNEMLİ.
15.02.2019 13:19:58
Halk diyor ki;

Millet iş aş derdinde adaylar festival diyor ya şşarım bu milletin aklına
15.02.2019 11:46:10
ESKİŞEHİR diyor ki;

işiniz gücünüz festival ereğliye bi istihdam sağlamak niyetinde değilsiniz ereğli gençleri gurbette siz ise ereğlide koltuk kapma derdindesiniz yazıklar olsun
14.02.2019 21:28:48
mehmet şahin diyor ki;

SAYIN FİKRİ KAPAN ŞAHSINIZ İLE CANLI YAYIN PROGRAMI YAPMAK İSTERİM.KDZ EREĞLİ İÇİN.
14.02.2019 21:27:01
mehmet şahin diyor ki;

siyasi tercih vs.değil kdzereğli için yapılması beklenen işler için. halil,bey biz bu işi iktidar partisi ile yapmak istedik.malesef olmadı çoğunluk ezilen ise ve seçilmekte oy çokluğu olduğu için halil,bey diyecek vatandaş.halil,bey insanı dinler olumlu ise her zaman dinler.evet her insanın hataları vardır heleki yönetici iseniz çok zor.niye işin ucunda para var şöhret var siyasi güç var bütün bunları kullanırken faktörler etkenler doğuyor.işin özü halil,beyin para ile işi yok şöhrete hiç yok siyasi güce gerek yok. tek şey var halil,bey le yapılacak çok işimiz var.kdzereğli sakinleri ERDEMİR YONULACAK RANT KAPISI DEĞİL EKMEK KAPISI.ve bu kapı tepilmemeli açılmalı.nasılmı GEÇMİŞTE 2004,DE KASITLI İFLAZ ETTİRİLMEDEN önce halil,beyi ziyaret ettim erdemir ile diyolağımızı genişletmek için ne talep edecektik.diyolog.erdemir usule uygun yurt dışından aldığı sanayi ürünlerinin teklifini.kdzereğli sanayicisi ile paylaşmak idi ve oldu.sırf bu iş için erdemirde oda açıldı.şimde NEREDE.YOKKK
14.02.2019 19:59:30
Bozhaneli diyor ki;

Ah ahh. Korku dağları bekliyor. Ya kazanırsa değil mi? Belediye abone olmazsa ne yaparız. İlkeli olun, dik durun.




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.513

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri