(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

15 TEMMUZ'DA NEREDEYDİLER?!

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bu gün bana hesap soranlar, Belediye Meclisi’nde ‘Ömer Halis Demir’ ismine onay vermediler. Konuşurken konuşuyorlar. Ben onları Allaha havale ediyorum” dedi.
Tekin, CHP Belediye Başkan Adayı olarak sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında, eşi Aysal Tekin ile birlikte ilçedeki Anneler Derneği, Anadolu Engelliler Derneği, Kültür Sanat Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesini ziyaret etti.
2014 Yerel seçimlerinde göreve seçilmesinin ardından ilçede önemli çalışmalara imza attığını, bunlardan birinin de; şehir girişinde oluşturdukları şelaleye “15 Temmuz Demokrasi ve Ömer Halis Demir” ismini koymak olduğunu anlatan Tekin, şunları kaydetti:
“Bize 15 Temmuzda neredeydin diyenler, ben 15 Temmuz’da olmam gereken yerdeydim. Alaplı Kaymakamı bana Emniyet Müdürlüğü’ne geçmem gerektiğini söyledi. Emniyet Müdürü, Savcı ve 2 Hakim ile birlikte olmam geren yerdeydim. Sabah 4 buçuk gibi sokaklara çıktım. Bana bunu soranlar neredeydi onu bilemiyorum. 15 Temmuz ile ilgi biz üzerimize düşen görevi yaptık. Ömer Halis Demir Şelalesi’ni oradan her gün geçen 12 bin 500 araçtaki insanlar görüyor. Bu gün bana hesap soranlar, Belediye Meclisi’nde ‘Ömer Halis Demir’ ismine onay vermediler. Konuşurken konuşuyorlar. Ben onları Allaha havale ediyorum.”

İLK YER GAZİLERE…
Tekin, ilçede daha ne gibi hizmetler yapmaya yönelik kafa yorduklarını dile getirerek, “Derneklerimiz için dernek evleri yapacağız. Orada ilk yeri inşallah Gaziler Derneğimize vereceğiz. Bizler elimizden geldiği kadarıyla Gazilerimize her zaman destek oluyoruz, sahip çıkıyoruz” diye konuştu

ASILSIZ İTHAMLARDA BULUNUYORLAR
Her seçim döneminde, asılsız itham ve haberlerle karşılaştıklarını ileri süren Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Pidos olarak bilinen bölge bizim ayağımızın dibi ama Ereğli Belediyesine bağlı. Birileri yazıp çiziyor. Geçen seçimde de aynısını yaptılar. Diyorlar ki, babamın (Seçkin Tekin) Belediye Başkanlığı döneminde Pidos olarak bilinen bölgeyi Rahmetli eski Ereğli Belediye Başkanı Ruhi Çöbekoğlu’na verdi dediler. Bu seçimde aynısını yapıyorlar. Biri yine yazmış hemen silmiş. Ben Belediye Başkanı olur olmaz ilk işim Ereğli Belediyesi’ne resmi yazı yazmak oldu. Burası 1976’da Belediye Meclisi kararıyla Ereğli Belediyesi Pidosun oraya kadar almış. 1976’da babam Belediye Başkanı değildi. Babam 1977 yılı Haziran ayında Belediye başkanı oldu. Bizi yine aynı şeyle vurmak için uğraşıyorlar. Bunlar çirkin siyaset yapmak iyi bir şey değil. Biz yine yarında hep birlikte olacağız.

BENİ ALAPLI İLGİLENDİRİYOR
Bu kin nefret nedir. Ben seni görevden alacağım. Şöyle yapacağım böyle yapacağım. Benim suçum varsa zaten İçişleri Bakanlığı beni görevden alır. Belediye her sene evrakları İçişleri Bakanlığı, Sayıştay, Maliye Bakanlığına gidiyor inceleniyor. Birilerinin demesine gerek yok. Allah’ıma şükürler olsun ben ne Alaplı’yı nede Alaplı Belediyesini kötü duruma düşürecek hiçbir çalışma içerisinde bulunmadım, bulundurmadım da. Beni Alaplı ilgilendiriyor.”
CHP’den Alaplı Belediye Başkan Adayı Belediye Başkanı Nuri tekin’in ziyaretlerinde, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve partililer eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

13.02.2019 13:44:59

Bu haber 890 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.989

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri