(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇLER ÇOK SEVİNECEK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, CHP Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, “Gülüç halkımızın bir dönem için vereceği emanet oyları ile belediye başkanı seçilirsem, beldemizdeki tüm evlere ücretsiz internet ağı kuracağım” dedi.
Alnı zamanda ‘Millet İttifakı’nda yer alan İYİ Parti’nin de desteklediği Yapıcı, Ereğli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında yaptığı açıklamalarda, beldede iş ve aş imkanının artması içi çaba göstereceğini söyledi.
Kendisini eski yüzme sporcu/antrenörü, aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmeni olduğunu anlatan Yapıcı, şöyle dedi:
“Doğup, büyüdüğümüz ve güzel yıllarımızı geçirdiğimiz Gülüç’ten Belediye Başkan Adayı gösterildim. Şu anda herkes projelerden bahsediyor ancak asıl önemli olan maalesef ekonomi iyi değil. Bu kapsamda benim ve arkadaşlarımızın proje olarak ilk düşündüğü; iş ve aş anlamında üretime yönelik çalışmalar yapmak olacak.

EN DÜŞÜK MAAŞ 2200 LİRA OLACAK
Elbette partili olmak takım tutmak değildir. İsteyen insan, her yerden hizmet edebilir. Fakat, hizmet ettiğim partimin ilkeleri doğrultusunda, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebileceğimi bildiğim için CHP’deyim. Sosyal Belediyecilik anlayışının kuvvetli olduğuna inandığım için CHP’deyim. Örneğin, seçilirsem ilk yapacaklarımdan biri, Sayın Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı gibi öncelikle belediyede çalışan en düşük maaş 2200 lira olacak. Öncelikle insanların karnı doyacak.

TÜM BELEDİYELERİ KAZANMAK İSTİYORUZ
Gerek üretim anlamında yapacağımız projelerle, gerekse belediye ve kardeş belediye imkanları ile işsizlere iş imkanları yaratacağız. Buna sadece Gülüç olarak bakmamak gerekiyor. Alaplı, Kandilli ve Ereğli bütünü olarak bakmak gerekiyor. İnşallah Zonguldak ilçe ve beldelerinde belediyelere CHP bayrağını tekrar dikmek istiyoruz. Seçildiğim taktirde bana, Kandilli Belediye Başkanımız Mustafa Aydın, Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekin ve inşallah seçilirse duayen belediye başkanımız Halil Posbıyık mutlak adetsek olacaklardır. Kapımız da herkese açık olacak. Şeffaf, hesap verilebilir ve yapılabilecek olanın sözünü vererek belediyeyi yöneteceğiz.

İSİM DEĞİŞTİRMEKLE ÜNİVERSİTE KURULMUYOR
Beş yıldızlı bir spor kompleksi hastane yapılacak, üniversite kuruyoruz diyerek hayalci olmaya gerek yok. Üniversite kuracağız demekle kurulmuyor. Mevcut üniversitelerin isimleri değiştirilerek üniversite kurdum anlamına gelmiyor. Elbette üniversite kuralım, var olan Bülent Ecevit Üniversitesini geliştirelim, Ereğli’de daha da geliştirelim.

EN BÜYÜK HAYALİM!
Biz gerçekten emeğe ve hizmete dayalı çalışmalar yapacağız. Önce çocuklarımızın karnını doyuracağız, ardından eğitim diyeceğiz ki, en önemli projelerimiz eğitim üzerine olacaktır. En büyük hayalimdir; öğrencilerimizin tamamı her yıl dünyanın çeşitli kentlerinde yaz tatillerinde eğitim alabilsin, kamplara katılabilsin ve bunu belediye olarak, devlet olarak biz sağlayalım. Hala doğup-büyüdüğü köyden dahi dışarı çıkmayan insanımız var."

HER EVE ÜCRETSİZ İNTERNET
CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, Belediye başkanı seçilmesi halinde en kısa sürede beldedeki her evde ücretsiz intirnet hizmeti verilmesini sağlamaya yönelik çalışma başlatacağını belirterek, “Gülüç halkımızın bir dönem için vereceği emanet oyları ile belediye başkanı seçilirsem, beldemizdeki tüm evlere ücretsiz internet ağı kuracağım. Bu vesileyle çocuklarımız, gençlerimiz, dünyaya açılan kapı olan interneti sınırsız ve limitsiz şekilde kullanabilecekler. Bu konuda, Amerika’daki Princeton Üniversitesi’nde görev yapan yakın arkadaşlarımla görüşme halindeyim” dedi.

Yapıcı, “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programının sonunda, partisinin İl Başkanı Hakkı Güney’e, Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras’a, Gülüç Belde Başkanı Halil Demirer’e, Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a, desteklerinden dolayı teşekkür etti.




Bu sayfayı yazdır

13.02.2019 13:18:20

Bu haber 1203 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.913

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri