(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EĞLENCE GERİ GELİYOR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’nin seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, açılışta yaptığı konuşmada, kim ve intikam içinde olmadığını, tabanca bile kullanmayı bilmediğini söyledi.

Posbıyık, İlçede 20 katlı bina yapılmasına izin vermeyeceğini belirterek, “Ereğli'yi dizayn ettirmem. Bu yüzden bana kızıyorlarsa kızsınlar. Ereğli halkını ezdirmem, ezdirirsem şerefsizim. Kimse ile dargın değilim" dedi.

İlçede esnafın durumunun iyi olmadığın bildiğini, bunun için ise hareket gerekli olduğunu anlatan Posbıyık, şöyle dedi:

“Kepenk kapatıyorlar siftah yapamadan. Pazaryerini canlandıracağız. Trafik işi sorun çözülecek, ilk geldiğimde kent meydanına başlayacağız. Tabanı otopark olacak. Projem hazır, geçmiş dönemden de hazırlamıştım zaten. Çok basit yapılacak işler var. Ereğli'nin ekonomik, kültürel ve sosyal yönden olarak ayağa kalktığı zaman dilimi olacak. Temmuz'un ilk haftasında yağlı direk festivaline, Temmuz'un ortasında Sevgi, Barış, Dostluk festivaline hazırlığınızı yapın. Tarkan'la görüşme halindeyim. Hemen ardından hamsi festivaline onun peşinden de Ekim ayında dünyanın en büyük cazcıları Ereğli'de olacak. Bahar ile birlikte neşelenmeye başlayacağız. Ereğli'de kara bulutları kaldıracağız.”

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ve Türk Metal Sendikası ile her hangi bir kavgasının olmadığını tekrarlayan Posbıyık, geleceğe baktığını, Üniversite kampüsü kurulması için çalışacağını, dile getirirken, projelerini ise önümüzdeki günlerde açıklayacağın sözlerin ekledi.




Bu sayfayı yazdır

11.02.2019 17:11:24

Bu haber 2215 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
13.02.2019 15:52:20
Bize her yer KDZ ereğli diyor ki;

Yerli olsun çamur olsun.Sayın uysalın çalışmadığını söyleyenler bir baksın alt yapı,suyu getirdi,dereler ıslah edildi,domuşdurak cepler ve terminal yapıldı.Şimdi eski terminal yerine güzel bir CAMİ.yürü başkan uysal.
12.02.2019 15:08:34
Burhan diyor ki;

Kim ne derse desin 20 yıl eğrisiyle doğrusuyla başkanlık yaptı.. Yapamadıkları vardır elbet ama yaptıklarınıda göz ardı edemezsiniz.En azından birşeyler yaptı. Ayrıca geçtiğimiz 5 yıl neler oldu gördük. Sıfır çalışma.. Alt yapı yapmış Allah aşkına nerede ne yaptı ya Uysal.. Umarım herkes akıllanır. Gazeteci olarak lütfen tarafsız haber yapın. Tek çerçeveden yapılan yorumlar akıllardan silinmez o şekilde anılırsınız.
11.02.2019 23:57:39
Halk diyor ki;

Cok sever şakşgı.bi gelsin bakalim
11.02.2019 20:47:27
hülya diyor ki;

20 sene benmi başkanlık yaptımda şunu yapacam bunu yapacam diyosun posbıyık.niye yapmadın 20 senede ? boş boş konuşuyosun
11.02.2019 20:20:31
bilge diyor ki;

20 katlı bina yapılmasına izin vermezsin ama şehrin göbeğine aycity dikilirken çatır çatır ruhsatını verirsin değilmi bay başkan.senin alt yapı işsizlik gibi dertlerin yok.nasıl olsa hüseyin uysal altyapıyı bitirdi sana işin süsü kaldı.tarkanla görüşme halindeymiş bütün derdimiz tarkan zaten.sen ne yap biliyomusun tarkanı belediyeye kadrolu olarak al maaş bağla.her sene bilmem kaç yüzmilyar vermek zorundada kalmazsın.bide hamsi çiftiği ile helva tesisi kur belediyeye bu masraflardanda kaç.adama bak ya hala tarkan diyor.ereğli çocukları gurbet ellerde çile çekiyor işsizlikten beyfendinin derdi tarkan caz festivali.kampüsü chp deykenmi faaliyete geçireceksin hükümet olmadan ne yapabilirsin.20 sene başkanlık yaptın ereğliye fakültemi kazandırdın.en iyi tercih erol şahindir kim ne derse desin..bu ilçenin süse püse ihtiyacı yok insanlar işsiz aç geziyor gençler kafayı yiyor işsizlikten senin festivaline ihtiyacımız yok.ereğli halkı bunları gör oy verirken aklı selim oy ver..




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.128.223

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri