(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ORMANLI'DA SON DURUM...

ORMANLI-EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol, beldelerinde istihdama yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

2019 Mahalli İdareler (Yerel) Seçimlerinde AK Parti’nin Ormanlı Belediye Başkan Adayı Bayram Başol, yaptığı yazılı açıklamada, 2014’de başkanlığa seçildiği beldede yaptıkları çalışmaların olumlu sonuçlar vermesinden memnunluk duyduğunu belirtti.

Bu çalışmalar arasında istihdamın arttırılmasına yönelik katkıları ile gurur duyduklarını anlatan Başol, şunları kaydetti:

FINDIK FABRİKASI KAPASİTESİ ARTIRILACAK
“Ormanlı Belediyesi Meclis olarak fındık kırma fabrikasının kapasite ve istihdamın yüzde 35 artırılmasına yönelik yatırım talebi oy birliği ile kabul edilmiştir. Fındık fabrikamızın başka yere taşınacağına yönelik dedikodular bu yatırım ile birlikte çürütülmüştür. Yaptığımız girişimler sonucunda;

ALACAĞIZA BELDEDEN 100 İŞÇİ ALINACAK
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) tarafından özelleştirilen ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) tarafından alınan Kandilli Beldesindeki Alacaağzı Kömür İşletmesine alınacak işçilerle ilişkin beldemizden 100 kişilik kontenjan verilmesi karara bağlandı.

TTK’YA ALINACAK İŞÇİDEN ORMANLI’YA KONTENJAN
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından sözü verilen ve yakın zamanda müracaatları başlayacak olan TTK’ya 1000 işçi alımında da Ormanlı bölgemizden önemli miktarda işçi alımı yapılacaktır.

İŞKUR'A 10 İŞÇİ

Yine Zonguldak İş Kur Müdürlüğü tarafından Toplum Yararı Projesi kapsamında Mart ayında istihdam edilmek üzere tarafımıza 10 personel verilmiş ve bu sayının daha da artırılması için çalışmalarımız devam etmektedir.”

ORMANLI’YA HAYIRLI OLSUN

Ormanlı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Başol, İstihdamın artırılmasına yönelik çalışmaların Ormanlımıza hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, “amacımız, Ormanlı’nın daha fazla gelişmesi, hemşerilerimizin refahı ve mutluğunu sağlamaktır. Bunun içinde göreve geldiğimiz günden bu yana güzel çalışmalar yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.






Bu sayfayı yazdır

10.02.2019 11:37:50

Bu haber 1190 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
10.02.2019 16:25:59
cumali diyor ki;

nedense bunlar hep secime 2 ay kala soleniyor sonrada bu sozler uçuyor göç vermeye devam eregli ve ormanli




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.144

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri