(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CUMHURBAŞKANININ EMANETİ...

EREĞLİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, “Ereğli’nin daha ileri gitmesi için Cumhurbaşkanımızın emaneti Belediye Başkan Adayımız Erol Şahin’i size emanet ediyorum. Ereğli’yi de adayımıza emanet ediyorum” dediğini söyledi.

Oruç, AK Parti İlçe Teşkilat kademeleri ile görüşmeleri amacıyla geldiği Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, partinin Keleşler Otel Restoranında, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına yönelik düzenlediği yemekteki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Ereğli’de doğduğunu ve lise tahsilini tamamlayana kadar ilçede kaldığını hatırlatan Oruç, şunları kaydetti:

“Ankara’dan gelirken Akçakoca’dan geçtikten sonra Ereğli tabelasını görünce gözlerim doluyor, gurur duyuyorum. Sadece Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak değil, Ereğlili bir hemşeriniz olarak, sizin kızınız, kardeşiniz olarak tüm samimiyetimle söylüyorum ki; Karadeniz Ereğli’nin hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Karadeniz Ereğli birçok vilayetten daha çok potansiyele sahip.  Karadeniz Ereğli önemli projelerle potansiyelini geliştirecek olan bölgenin incisidir. Şuan Ereğli’nin tamamlanması gereken birçok projesi var. Ereğli’nin daha ileri gitmesi için Cumhurbaşkanımızın emaneti Belediye Başkan Adayımız Erol Şahin’i size emanet ediyorum. Ereğli’yi de adayımıza emanet ediyorum.”

ŞAHİN PROJELERİNİ ANLATTI

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ise projelerini anlatarak, kenti sivil toplum kuruluşları, odalar ve meslek örgütleriyle birlikte yöneteceklerini ifade ederek, şöyle dedi:

“Şehirde ‘her şeyi ben bilirim’ mantığı bizleri bu günlere getirdi. Önemli olan kararların istişare edilerek ve toplumun büyük çoğunluğunun memnuniyetini düşünerek yapılmasıdır. Karadeniz Ereğli benim başkanlığında gerçek demokrasiyi ve katılımcı yönetimi inşallah görecektir.”

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır da, mali müşavir olması vesilesiyle ekonomiyi çok iyi bildiğini savunduğu Şahin’in, başta işsizlik problemi olmak üzere iyi projeleri, büyük işlere imza atacağını dile getirdi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aslan Keleş ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oruç’un milletvekili ve Bakan gibi yardımcı olmak için ‘cansiperane’ çalıştığını belirterek, şöyle konuştu:

“Öyle tahmin ediyorum ki, şehrimizi ilgilendiren konularla ilgili vermiş olduğumuz dosyalarımız kısa bir zaman sonra çözüme ulaşacaktır. Bizim yapmamız gereken bu şehri büyütebilmek. Gerçek Ereğlilik, gerçek lobicilik bu şekilde ancak nüfus bulunabilir. Okumaya giden çocuklarımızın tekrar geri dönmesini sağlamamız lazım. İş imkanı sağlamamız lazım. Yeni ve dinamik bir belediye yönetimine ihtiyacımız var. Bu şehrin kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Sorunlarımızı biliyoruz, çözüm için birlikte ve beraber hareket etmemiz gerekiyor.”

Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Gülüç Belediye Başkanı AK Parti’den belediye başkan adayı Gökhan Demirtaş, Şahin’in eşi Feyzan Şahin, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, oda ve dernek başkanlarının da yer aldığı etkinlikte, birlikte yenilen yemeğin ardından AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, katılımcılarla ayrı ayrı hatıra fotoğrafları çektirdi.




Bu sayfayı yazdır

10.02.2019 00:26:14

Bu haber 1252 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
11.02.2019 13:04:13
ereglilili67 diyor ki;

ereğlide bu teşkilat oldugu sürece eregli ilerleyemez herkes kendi ipini oynatıyo
11.02.2019 04:04:13
Ereğlili diyor ki;

Sayın Cumhurbaşkanı beş yıl önce bana Ereğliyi alın size ne isterseniz vereceğim dedi Ercan Candan ve ekibi çıktı aslanlar gibi seçimi aldı daha sonra en büyük ihaneti ona yaptınız buyrun meydan orada şimdi Ercan hoca ekibi artık yok şimdi rüyanızda görürsünüz belediyeyi
10.02.2019 20:21:36
ASIM CAKIR diyor ki;

4 YILDIR YAPTIKLARINIZ YAPAMIYACAGINIZIN GARANTISIDIR .YAPTIKLARINIZ DEVREK YOLU HER SECIMDE BITTI BIRIYOR HALA BITIYOR.HASTANE KAVSAGI VE YOLUNU BITIRDINIZ TRAFIK VE YOL COK MUKEMMEL,TRAFIK FEVKALADE DUNYADA ORNEGI YOK,PAZAR YERININ CATISI HIC AKMIYOR,20-25 KATLI BINALAR YAPTIRMADINIZ EREGLIYE,COKLER COK IYI TOPLANIYOR YOLLAR VE SEHIR PIRILPIRIL TER TEMIZ,TRETUVARLARA ESNAF MALLARINI KOYMADIGI ICIN COK RAHAR YURUYOR EREGLILILER,BELEDIYE BINASINI YIKMADINIZ ENKAZINI HALA ORDA DURMUYOR,BELEDIYEDE REIS DAHIL 20 ADET BELEDIYE REISI YARATMADINIZ COK BUYUK HIZMET VERDINIZ,SIZ OY ISTIYEREK EREGLIYI HARITADAN SILMEK ICIN KARARLISINIZ,E R E G L I S I Z I 4 Y I L SEYRETTI BU YAPTIKLARINIZI ALKISLIYOR BILGILERINIZE
10.02.2019 10:07:26
Selim Er diyor ki;

Ereğli 75 liği değil değil Gençliği seç.




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.210

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri