(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SUDE'NİN 15. GURUR YILI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Sude Denizcilik AŞ’nin kuruluşunun 15. Yılı dolayısıyla gece düzenlendi.
İlçeye bağlı Gülüç Beldesindeki Ahos Otel Restoranında gerçekleştirilen gecede sunumları yapan, Sude Denizcilik Genel Koordinatörü Ayşe Küçük, Sude Denizciliğin ‘azim ve kararlılığın simgesi’ haline geldiğini belirterek, “Sude Denizcilik, 2004’de Denizcilik Sektörüne ‘hizmette kalite ve güven’ diyerek adım atmıştır. Lojistik alanında uzmanlaşma temelinde depo hizmetleri için Poytrans Denizcilik faaliyete geçirilmiş ve büyümenin getirdiği gereksinimlerin artması sonucunda 2018 sonu itibariyle kara nakliyesi faaliyetler için UNL Expont kurulmuştur. Gelişim süreci içinde katkısı bulunan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

BAYAN ÜNLÜER: GURUR VE SEVİNÇ YAŞIYORUZ
UNL Exsport Genel Müdürü Birgül Ünlüer de, Sude Denizciliğin bugünlere gelmesinde emeği geçen ve katkıda bulunanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:
“Bugün içinde bulunduğumuz ortam göz önüne alındığında piyasaların bu denli dalgalanmalar yaşandığı bu zamanda istihdam sağlayabilme, ihracat ve ithalatın bir parçası olan lojistik sektöründe başarı göstermenin gururu ve sevincini yaşıyoruz. Firmamız bünyesindeki araçlarımızla hem ara nakliye, hem de şehirlerarası taşımacılıkta aktif görev almaktayız. Bu sektördeki yatırımlarımız sağlam adımlarla devam edecektir.”
Adını Poytrans’a veren Ünlüer ailesinin küçük ferdi Poyraz Ünlüer de, geceye katılanlara teşekkür etti, hoş geldiniz” dediği kısa konuşmasının ardında, Poytrans Genel Müdürü Uğur Erhal ile Sude Denizcilik Genel Müdürü Utku Küçük de, yaptıkları konuşmalarla şirketlerini tanıttılar.

OĞUZ ÜNLÜER: DOLU DOLU GEÇEN YILLAR
Sude Denizcilik ve uhdesindeki şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, kızı Sude’nin ismini verdiği firmalarını 15 yıl önce kurduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:
“Dolu dolu geçen yıllarımda sürekli istihdam, sürekli yatırım ve kaliteli bir yaşam hedefi doğrultusunda hareket ettim. Tabi bu süreçte birçok zorluğu da yaşadım. Bu zorluklara değerli eşim Birgül Hanım ve siz çalışma arkadaşlarımın büyük desteği ile göğüs gerdim. Denizcilik sektöründe atılımlar yaparak; ilk olarak kurduğum Sude Denizcilik firmasından sonra, depolama ve elleşleme operasyonları için Poytrans Denizcilik AŞ’yi, lojistik ve nakliye operasyonları için UNL Export AŞ’yi kurduk. Ülke ekonomisine olan katkımızı ve sağladığımız istihdamı gelecek yıllarda da devam ettireceğiz.”

USTAOĞLU: BABA, GÜNDÜZ DE LAZIM
İstanbul Deniz Ticaret Odası Meslek Komitesi Başkanı, Ustaoğlu Gemi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Ustaoğlu ise Oğuz Ünlüer’in gençlik yıllarından itibaren tanıdığını hatırlattığı konuşmasında, şöyle dedi:
“Oğuz, kimsenin cesaret edemediğine Ereğli’de cesaret etti. Bütün yatırımları da Ereğli’ye yaptı. Bazıları gibi parayı kazanıp, çuvala koyup da dışarı götürmedi. Bu salona baktığımızda gerçekten gurur duyuyorum. Bu arkadaşımız (Ünlüer) bu kadar insana ekmek veriyor. Bu dönemde bırakın maaşını, sigortasını yatıramazken, oğuz bu işi, bu memlekette görüyor. Namuslu ve haysiyetli şekilde Devlete vergisini de ödüyor. Ancak, çektiği sıkıntıların önümle bölümünü biliyorum. Bu çocuğun Mersin’de ne iyi var diyeceksiniz. Nereye yollarsan orada giderler! Ekmeği oradaysa, oraya gidecektir. Baba sadece akşam değil, sabah ta lazım. Bu bağlamda Oğuz’u gönülden destekliyorum.”
Şirket personeline kuruluş yıl dönümü anısına plaketler verilen gecede, 15 yıl pastası kesildi. Bu arada Yönetim Kurulu Başkanı Ünlüer’e, geceninanısına kromdan yapılı satranç takımı hediye edildi.
Oğuz Ünlüer’in babası Halil İbrahim Ünlüer, annesi Emine Ünlüer, Ahos Otel Sahibi Engin Aygün, Gazeteciler Fikri Kapan ve Doğan Gönülle ile eşleri ve şirket personelinin katıldığı gecede davetliler, müzisyen Sezer’in çalıp söylediği şarkı ve türkülerle eğlendi.




Bu sayfayı yazdır

9.02.2019 13:32:32

Bu haber 4011 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
09.02.2019 14:16:08
Ziya kalkavan diyor ki;

Oğuz beyle ve utku beyle kısa süreli de olsa geçen beraber çalışmamızda her ikisininde azim ve çalışmalarına hayran kalmışımdır yanında çalışan insanlara verdiği değeri gördüm allah bantlarını işlerini rasgetirsin onlara herşey yakışır kıymetli dostlarim
09.02.2019 14:03:22
Cevat Aydın diyor ki;

SUDE A.Ş kurucusu ve sahibi Oğuz beyin başarılı çalışmaları nedeniyle canı gönülden kutluyorum. Ekibiyle birlikte yolu ve şansı açık olsun.




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.534

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
233 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri