(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜSTELİK EREĞLİLİ…

EREĞLİ

Almanya’da, sürücüsü kalp kirizi geçiren otobüsü durdurmayı başaran Türk’ün, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinden olduğu öğrenildi.

Almanya’nın Duisburg Kentinde, sürücüsü kalp krizi geçiren otobüste yolcu olarak bulunan Muhammet Özhan (24), durumu fark etmesi üzerine müdahalede bulundu. Bir yandan otobüsteki yolcuları sakinleştirmeye çalışan Özhan, diğer yandan ise otobüsü durdurmayı başardı.

Yolcuların güvende olduğundan emin olduktan sonra olay yerinden ayrılan Türk’ün kim olduğu, merak konusu oldu. Kahraman ilan edilen Türk’ün izini süren gazeteciler, çevredeki kameralar inceledikten sonra ulaştıkları Özhan’dan  “benim için hiç önemli değil" yanıtını aldılar.

Ereğli’de Gazeteci Şafak Negüzel’in de yeğeni olan Muhammet Özhan, Almanya’da yayın yapan RP Onlin’e haberi ise şöyle yayınladı:

Duisburg 905 numaralı otobüs sürücüsü fenalaştığında, Muhammet Özhan cesurca araya girdi. Sürücüsü fenalaştıktan sonra Duisburg'da bir otobüsü güvenli bir şekilde durdurdu. O otobüsü durdurdu ve sonra eve gitti. Olaydan sonra herkes cesur kurtarıcıyı aradı.

DVG ve polise göre iki hafta önce Özhan, muhtemelen ciddi sonuçları olan bir kazayı önledi. Otobüs serpantin çizgisinde, ters yöne gelmiş ve taş duvarlara dokunmuştu. Özhan direksiyon simidine ulaştı, frenlere bastı ve aracı durdu ve sonra ortadan kayboldu.

Polis ve toplu taşıma, kurtarıcıyı bulmak zorunda kaldı. "Hiç önemli değil benim için" diye Özhan, olayı böyle yorumladı. Olayda, hiçbir yolcu zarar görmedi. Bu arada 58 yaşındaki otobüs şoförü tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.




Bu sayfayı yazdır

6.02.2019 18:08:42

Bu haber 1862 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.853

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri