(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KALAN İŞLERİ TAMAMLAYACAĞIZ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki AK Parti Teşkilatında, Belediye başkanları aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, parti binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, partilerinde herkese yetecek görevler olduğunu söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi partilerinden müracaat eden 20 belediye başkan aday adayının da bir birlerinden değerli olduğunu savunan Çakır, “insanoğluyuz. Birkaç gün illaki kırılanlar olur ama ondan sonra kervan ile birlikte güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Tüm milletvekillerimize, belediye başkanımız Hüseyin Uysal’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİN: PIRIL PIRIL LİSTE OLACAK

Partinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, AK parti’nin her kademesinde görev aldığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Kurulduğundan beri hep partimiz için ve adaylarımız izin hep oy istedim. İlk defa kendimiz için oy isteyeceğiz. Öncelikle teşkilat mensupları, etle tırnak gibi olmalıyız. Bizim milletvekilimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Buradan kendisine selam olsun.

Ufak tefek şeyleri problem haline getirmeyeceğiz. ‘O orada, bu burada niye, o öyle niye oldu’ deyip bunları dert edersek sıkıntı yaşarız. Yaşadığımız tecrübeler ile birlikte, Ereğli için en güzel belediye meclis listesini yapacağız. Pırıl pırıl, tertemiz ve şaibesiz; Ereğli’nin tüm yapısını yansıtan bir liste olacaktır.

UYSAL’IN PROJELERİNİ TAMAMLAYACAĞIZ

Ereğli’nin sorunları biliyoruz. Öncelikli olarak ekonomik sorunlarımız var. Gençlerimizin geleceğe yönelik problemleri var. Belediye başkanı olduğum takdirde, belediye imkanlarından öncelik sırasını ekonomik yatırımlar alacak. Yani şehre istihdamı, ekonomiyi destekleyecek, yeni iş alanları açacak destekleri yapacağım. Belediyenin bütçesinden bütün bunları ayarlayacağız.  Sayın Belediye Başkanım Hüseyin Uysal’ın yaptığı o kadar güzel işler var ki, bunların tamamını devam ettireceğiz. Çeşitli sebeplerle yapamadığı ya da eksik kalanları tamamlamak bizim boynumuzun borcu. Parti rozetimizi bir kenara bırakıp tüm hemşerilerimize hizmet edeceğiz.”

DEMİRTAŞ; AK PARTİLİYDİM

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise AK Parti’den aday gösterilmesine ilişkin şunları kaydetti:

“Önceden de AK Partiliydim şimdi de AK Partiliyim. Ben, Gülüç’ü, Zonguldak’ın parlayan yıldızı yapmak üzere yola çıktım, bunun sözünü Gülüç halkına verdim. Yaptığım hizmetler ortadır, bunu kimsenin irdeleme şansı yoktur. Gülüç’e AK Parti’nin bayrağını dikeceğim ve çok büyük projelere imza atacağım.”

Kandilli adayı Mustafa Güldalı ile Ormanlı Adayı Belediye Başkanı Bayram Başol7un konuşmaları ardından Çakır ile adaylar el ele tutarak basına fotoğraf verdiler.




Bu sayfayı yazdır

14.01.2019 19:17:26

Bu haber 1895 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (8)
16.01.2019 10:41:51
AHMET diyor ki;

NEDEN TEŞEKKÜR EDİYORSUN HÜSEYİN UYSALA BAŞARILI OLMAMASI İÇİN FATİH ÇAKIR İLE ALTINI OYMADINIZMI
16.01.2019 01:11:36
uzunçayır diyor ki;

hüseyin uysal başkan aday yapılmamasına rağmen hala gündem oluyor,bazı kesimler tarafından ağır şekilde eleştiriliyorsa bence en doğru ve en güçlü aday olduğundandır.emin olun posbıyık karşısında aday yapılsaydı hüseyin uysal bu seçimde 400 değil 4000 fark atacaktı.insanlar yoğun ve ağır eleştirilerin ardından düşünmeye ve uysalı sahiplenmeye başladı.bizim yöremizin insanı sayın uysal bu kadar eleştiriyi ve vefasızlığı asla haketmedi.ben sayın uysalın siyaseti bırakmamasını tam tersine daha aktif şekilde girmesini istiyorum.sayın uysal 5 yıllık görevi boyunca elinden gelen tüm gayreti göstermiş ve çok önemli hizmetler yapmıştır.yapamadığıhizmetler için meclisi kitleyen,hizmet yaptırmayan sonrada çıkıp uysal çalışmıyor algısını yaratanlara diyecek lafım yoktur.bu adamı ereğli çok arayacak.ikinci dönem gelmesi halinde ben ereğlinin muhteşem şehirler arasına gireceğinden emindim.adama ne partisi,ne vekilleri,ne teşkilatı destek vermedi.ne yaptıysa kendisi yaptı kendi çabalarıyla yaptı.
15.01.2019 14:10:35
Candan sevmişiz diyor ki;

Öyle trübüne oynamakla bu işler olmuyor 2014 de Ercan Candan farkı var dı siz bu şekilde mümkün değil seçim alamazsınız adama attığınız iftiranın bedelini bu seçimde ödeyeceksiniz bir nişan sabahı Ereğli çok şeyden kurtulacak
15.01.2019 13:36:40
Recep diyor ki;

Kimse Uysal 20 yıllık CHP kalesini yıkmıştı demiyor. Aslan başkan Uysal Ereğli de tarihe imza attı. Hüseyin Uysal yoksa bizden de oy yok sana Ak Parti.
15.01.2019 12:39:49
savaş dursun diyor ki;

Ankara genel merkezde Uysal hakkında atıp tutup burada basın karşısında neyin teşekkürü bu acaba,bırakın bu işleri,kabahati bireylerde arayacağınıza akp ilçe teşkilatında arayın ..
15.01.2019 10:20:51
AHMET YALÇIN diyor ki;

ZONGULDAK VE EREĞLİ HAYIRLI OLSUN CMP ye..
14.01.2019 22:46:18
ulvi diyor ki;

BAŞKANIM İSTİFA ET AKP DEN.CHP YE GEÇ.EN AZINDAN SEÇİME KADAR YUVANDA OL
14.01.2019 22:15:36
KAR LEOPARI diyor ki;

BIRAKIN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM EROL ŞAHİN.ADAYLIĞIN AÇIKLANDIKTAN SONRA SANA YAKIN KİŞİLER VE BAZI BASIN NERDEYSE ESKİ BAŞKANI ÇARMIHA GERECEK.SEN NİYE MÜDAHALE ETMİYOSUN.TEŞKİLATLA KAVGALI DİYE ERCAN CANDANI ADAY YAPMAYIN,TEŞKİLATLA KAVGALI DİYE HÜSEYİN UYSALI ADAY YAPMAYIN.BİR KEREDE YA ANLAŞILAN BU TEŞKİLATTA SIKINTI VAR DİYİP MEVCUT İLÇE BAŞKANINI TEKRAR TEKRAR TEŞKİLATIN BAŞINA GEÇİRİN.ERCAN CANDANI SEVENLERİ KÜSTÜRDÜNÜZ,HÜSEYİN UYSALI SEVENLERİ KÜSTÜRDÜNÜZ KİMDEN OY ALACAKSINIZ BEN ÇOK MERAK EDİYORUM.BU İKİ KİŞİYİ SEVEN EN AZ 10.000 KİŞİLİK BİR SEÇMEN VAR EREĞLİDE..EROL BEY SENDEN RİCAMDIR HANİ BÖYLE BİNLERCE OYUM VAR DİYİP SİYASETİ YÖNLENDİRİRİM DİYEN ALGI YAPTIĞINI SANAN,ORTAYA LAF ATIP SONRA HİÇBİRŞEY BİLMİYORMUŞ GİBİ ARADAN SIYRILDIKLARINI SANAN, MİLLETİ ASILSIZ YALANLARIYLA BİRBİRLERİNE SOKAN,PARASAL DURUMLARI YERİNDE OLDUĞU İÇİN TÜM VAKİTLERİNİ DEDİKODUYLA GEÇİREN,İNSANLARA İFTİRALAR ATAN O BÖYYÜK AİLELERİN FERTLERİNİ MECLİSE ALMA.ALIRSAN HÜSEYİN UYSALDAN BETER YAPARLAR ADAMI.




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.884

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri