(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FİNAL KAMPÜSÜ'NDE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Final Kampüsü’nde, ana okulu, ilk okul, orta okul ve Anadolu Lisesi olarak hizmet verilmeye başlandığı bildirildi.

Final Eğitim Kurumları Yönetim Temsilcisi Recep Vural, Hakimiyet ve Haber Hayat’a yaptığı açıklamada, Kavaklık Mahallesindeki kuruma ait binada orta okul olarak başlayan eğitime, ana okulu ve ilk okulu da dahil ettiklerini söyledi.

İbrahim Efe Caddesindeki binada ise Final Anadolu Lisesi eğitiminin süreceğini anlatan Vural, şunları şöyle dedi:

ANA OKULU’NDAN ANADOLU LİSESİNE…

Final Kampüs’nün Kavaklık Mahallesi’ndeki kendi binasında; ana sınıfı, ilk okul, orta okulu bulunuyor.  İbrahim Efe caddesindeki binayı da Final Anadolu Lisesi’ne çeviriyoruz. Ana binamızda 3 derslik ana sınıfı, 8 derslik ilk okulumuz, 10 derslik de orta okulumuz ile İbrahim Efe caddesindeki binamızda da19 derslik lise mevcut. Bu doğrultuda anaokulu, ilk okul, orta okul ve Anadolu lisesi olmak üzere her kademede öğrenci almaya başlıyoruz. Özellikle Kampüsümüzdeki öğretmen alımları da yönetim merkezi tarafından yapılacak. Ülke genelindeki 85 Final Kampüsler iile aynı eğitim sistemi, aynı ders programı, aynı görseller uygulanacak.

Kampüsümüze velilerimizin gösterdiği ilgiden son derece memnunuz.”

BURSLU ÖĞRENCİ ALINACAK

Final Eğitim Kurumları Yönetim Temsilcisi Recep Vural, 23-24 Şubat tarihlerinde “Bursluluk Sınavı” yapacaklarını hatırlatarak; şunları söyledi:

“İbrahim Efe Caddesi’ndeki Anadolu Lisesi  binamızda 3-4-5-6-7-8-910- ve 11 sınavları kapsayacak şekilde bursluluk sınavı yapacağız. Veliler sınav baş vurularını da www.finalegitim.com.tr adresinden yapılabilecek. Müracaatlarına yönelik sınava ilişkin bilgileri bir gün önceden mesajla kendilerine yönlendireceğiz. Bu konuda kontenjanlarımız sınırlı. Yeni dönem kayıtlarımız da başladı.. Bursluluk sınavı sonrası vereceğimiz burs oranı ve sayıları, yönetim kurulumuzun kararıyla verilecek.”

HEM YAŞAM HEM SINAV BAŞARISI İÇİN..

Final Eğitim Kurumlarının, gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişebilmesi için ülkemizdeki ve dünyadaki tüm koşul ve şartlara yönelik çalışmalar yaptığını hatırlatan Vural, ‘Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı İçin” sloganı ile sürdürdüğümüz çalışmalar sayesinde, çocuklarımızı hem hayata, hem de sınava hazırlıyoruz” dedi.

Vural’ın Fikri Kapan ile Doğan Gönüllü ile yaptığı görüşmede; Final Lisesi Müdürü Hasan Koca, İlk ve Orta Okul Müdürü Betül Hamarat ile Tanıtım ve halkla İlişkiler koordinatörü Birgül Kalaycı hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

7.01.2019 15:32:07

Bu haber 1603 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.636

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri