(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEPLASMANDAN SONRA EVİNDE DE...

EREĞLİ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 10. Grupta oynanan karşılaşmada, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Çilimli Belediyespor’u 3-0 yendi.

Geçtiğimiz hafta Karasu deplasmanında da 3 gol üç puanla dönen Ereğli temsilcisi, Düzce temsilcisi Kilimli Belediyespor’u evinde ağırladı.

Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 19. Dakikasında Vijdan Aladağ,19. Dakikada Ereğli Belediyespor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golden sonra ataklarını sürdüren, rakibine ise fazla fırsat vermeyen eflatun-beyazlılar, ilk yarı uzatması 2. Dakikasında kazandığı penaltıyı da Burak Toker ile gole çevirince, devreye 2-0 önde girdi. Bu arada penaltıya sebebiyet veren Çilimli Belediyespor’dan Hakan Mert, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Ereğli temsilcisi, 55. Dakikada Koray Kurt’a yaptığı faul ile  ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kalan Gökhan Gördeyen, Çilimli Belediyespor’un sahada 9 kişi kalmasına neden oldu.

90 dakikası bu skorla geçilen karşılaşmanın 2. uzatma dakikasında kazanılan penaltıyı Yusuf Oyit’un kaçırması sonucu karşılaşma, ev sahibi takımın 3-0 galibiyet ve hanesine yazdırdığı üç puanla tamamlandı.

Ereğli Belediyespor gelecek hafta da sahasında Bartınspor’u konuk edecek.




Bu sayfayı yazdır

18.11.2018 19:20:43

Bu haber 1447 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
19.11.2018 09:47:13
ereglı taraftar diyor ki;

takımı canı gönülden kutluyorum kaptan maçı tek başına aldı yonetıme haddıme olmadan bır soru sorcam allah aşkına bu kadar seyırcı ıle dalga gecmeyı bırakın ayıpdır ayıp bu takıma 4 numara oynayan engını futbolcu dıye kım aldığı bırde adama 150 mılyar peşın para verıyorsunuz para beledıyenın dağıtın parayı gecen hafta kzd ereglı master takımının maçını seytettım yemın ederımkı 45 yaşındakı erkan ve servet bu 4 numaradan cok ıyı oynar ayıp bırakın bu işlerı denızın olcayın yapdıgı transfer bu kadar olur huseyın uysal eger o 4 numardan ıyı oynar yazık beledıyenın paralarına yazık
19.11.2018 02:50:41
sinan diyor ki;

spora lafım yok yönetim başarılı..ancak herşey spordan ibaret değil.kdz.ereğli belediyesi fenişleri müdürüolacak şahsiyete şunu soruyorum.dikkat ediyorum balı yolundaki bebek mezarı şeklindeki çukurlara müdahale niye etmiyosun birader.çukurlara girmekten ne ön takım kaldı ne lastik kaldı.geçen lastiğim patladı.sen o yoldan hiç geçmiyomusun.sen yapmak istedinde hüseyin uysal bırak kalsın yapmamı dedi.niye işinizi yapmıyorsunuz.topu topu 20 30 tane çukur var.illa bimer cimer şikayetmi edelim yama yaptırmak için.hüseyin uysal senden ricam işini yapmayan adamı tutma o kutsal kurumda.okadar insan işsiz gezerken bir eli yağda bir eli balda ereğlinin en güzel yerlerinden oturan son model lüks araçlara binen dünyanın parasını alan adamlar işini yapmıyorsa tutma o koltuklarda.




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.491

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
244 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri