(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HALKIN KARŞISINDA SÖZ VERDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’ Belediye Başkan Aday Adayı Emin Semih Özkök, “Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı aday adayı olarak sadece partililerimin değil, tüm ilçe halkının hizmetkarı olacağımın bilinmesini istiyorum. Bu bir Emin Semih Özkök sözüdür” dedi.
Özkök, beraberinde eşi Öznur Özkök ile birlikte, parti binası balkonundan partililere ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, ülkenin kötü yönetildiğini sıkıntılar yaşandığını, bu sıkıntılardan Ereğli’nin de etkilendiğini söyledi.
Sürekli iş kazaları, donarak ölen şehit askerleri, insanların darp edilmeleri, çocuk tacizleri gibi olaylara bir yenisinin de İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki metro kazı çalışmalarında iki işçinin hayatını kaybetmesinin eklendiğini hatırlatan Özkök, “Ulusal iktidar bir karabasan gibi ülkemizin üzerine çökmüş, tek adamlığın bütün nimetlerinden sonuna kadar yararlanılmakta. Bir de yerel yönetimler ki ‘demokrasinin beşiği’ diye tanımlanırlar. Bugün AKP iktidarına sırtını dayamış, ‘hangi belediye de haksız bir yıkım ya da haksız bir kıyım yapılmaktadır’ diye de düşünmeden edemiyorum” diye konuştu.

OĞLUM BERBERE GİTMİŞTİ, KIZIM RUHSATINI ALDI!
Özkök, siyasi geçmişinin 2 Kasım 1983’de SODEP’e üyeliği ile başladığını hatırlatan Emin Semih Özkök, şöyle dedi:
“İşte bugünün seçilmesinin sebebi de bu oldu. Yani partililiğimin 35. Yılı bugün. Aynı zamanda oğlum Taylan Özkök’ün ilk berbere gittiği gün. Bugün, kızım Nazlı Özkök7ün de avukatlık ruhsatını aldığı gündür. Bu nedenlerle açıklamamı da bugün 2 Kasım 2018) yapmaya karar verdim. Daha sonraları SODEP, SODEP-Halkçı Parti Birleşmesi ile SHP, devamında SHP-CHP birleşmesi ile CHP yeniden siyaset sahnesindeki yerini aldı. Birleşe birleşe büyüdük.

ÖZKÖK’ÜN İLK SİYASİ DENEYİMİ
1994’de, değerli büyüğüm Merhum Efsane Belediye Başkanımız Ruhi Cöbekoğlu dönemlerinde Belediye Meclis üyeliği adaylığım olmuştu, 1999 da Bu kez Belediye Başkan Aday adaylığım için çarşaf liste ile seçildiğim. Zonguldak İl yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek Değerli Ağabeyim Oktay Demiroğlu ile önseçimde yarıştık.

ZOR KOŞULLARDA ADAYLIK
2004 yılında ise tüm olumsuzluklara rağmen partimden Belediye Başkan Adayı gösterilerek ilçemize hizmete talip oldum. O günkü konjonktürde şahsım ve partililerimizin çabaları bugün dahi hafızalardadır. Her ne kadar siyasi süreç nedeniyle seçimi kazanamamış olsak ta şahsen her zaman güzel şehrimin ve partimizin geleceğine yönelik katkı ve çalışmalarından vazgeçmedim. Sonraki yıllarda da her zaman ve her seçimde şehrimizin ve partimizin geleceğine yönelik aktif çalışmaların içinde oldum. Bu konuda en yumuşak yastığım siyasi vicdanımdır ve ondan vazgeçmeye hiç niyetim yok.”

ÇÖZÜMLER CHP’DE…
Parti’nin bu seçimlerde 5 aday adayı ile yola çıktığını, bu sayede birleşerek kazanabileceklerine vurgu yapan Özkök, sözlerin işöylesürdürdü:
“Bütün aday adayı arkadaşlarım benim gözümde birbirinden ne eksik ne fazla. Birimiz aday olacağız ve diğer dört arkadaşımız kendileri adaymış gibi çalışacaklar. Yani gücümüzü birleştireceğiz. Voltranı oluşturacağız. Başka çare yok..Zira Türkiye’nin ve Ereğli’nin CHP nin deneyimli kadrolarına, CHP li belediyelere, insan odaklı siyasete, hoşgörüye, uzlaşmaya, kucaklaşmaya ve çalışmaya, büyümeye, ilerlemeye, yurttaşının yaşamını güzelleştirmeye ve kolaylaştırmaya, kent halkının belediye hizmetlerine ihtiyacı var. Adam kayırmaya ihtiyacı yok. Kavgayla geçirecek zamanı yok.
Ereğli halkı yanık et kokusu veren suya, bir misafirini karşılamak için iki vasıta değiştirmeye, şiddetli yağmurda yollarında dereler oluşup yürüyememeye, bu trafik keşmekeşinde sinir hastası olmaya,
plansız yapılaşmaya ve kent dokusunun yok edilmesine layık değil.
Bütün bu sorunların tek çözümü Cumhuriyet Halk Partili Yerel Yönetim anlayışının kentlerde ve elbette Ereğlimizde egemen olmasıdır.Ve bunu kanundan, nizamdan, dürüstlükten, şeffaflıktan ayrılmadan herkesi mutlu ederek yapmak mümkün ve çok kolay. Dünyanın her yerinde doğru işi yapmak kadar kolay, yanlış işi yapmak kadar zor hiçbir şey yoktur. Ben bunu denedim ve gördüm. Birlikte denemeyi öneriyorum.

BİR BÜYÜK HAYALİM VAR
CHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı Emin Semih Özkök, tek, gazgeçemediği büyük bir hayali olduğunu dile getiridği konuşmasında, şunları kaydetti:
“28 Ekim 2023 günü saat 10,00 da Yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinliklerinin ilk adımı olan Çelenk sunma törenlerinde Türkiye deki bütün Atatürk Anıtları önünde Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları bulunsun istiyorum. Gelin bu hayale ortak olun,destek olun, güç verin, omuz verin ve başaralım.”

O ‘KİM’LERDEN BİRİYİM
Partisinde her kim aday olursa olsun, desteğini sürdüreceği sözünü veren Emin Semih Özkök, konuşmasını şöyle tamamladı:
İşte bu ‘Kim’lerden biri olarak çıktığım yolda, ben de partimizden Ereğli Belediye Başkan aday adayı oldum. Eğer aday olur ve halkımız tarafında seçilirsem, ekibimizle birlikte şehrimizin ‘yaşanabilir kent’ olabilmesi için bugüne kadar beslediğim birikimlerimi yansıtacağımdan emin oyun.Ve çıktığım bu yolda yani Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı aday adayı olarak sadece partililerimin değil, tüm ilçe halkının hizmetkarı olacağımın bilinmesini istiyorum. Bu bir Emin Semih Özkök sözüdür.
İşte bu isteklerimi de sizlerin sayesinde yerine getireceğime inanıyorum. Bu anlamda vereceğiniz destek ve katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 3 Nisan 2019 günü, Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı ve belediye meclisi üyelerinden oluşan Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni oluşturabilmek için sizlere ve halkımıza güveniyorum.”

Toplantıya; CHP İlçe Başkan Vekili Sevdekar Aras, CHP Belediye Meclis Üyesi Özkan Özyağcı, CHP Belediye Başkan aday adayı Erol Çivici, CHP Eski İlçe Başkanları Yaşar Balcı, Hayrettin Kartal, Muhammet Arslan, Eski Belediye Meclis Üyelerinden Aydın Karadağ,parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ile vatandaşlar katıldı.




Bu sayfayı yazdır

2.11.2018 16:50:57

Bu haber 2076 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.11.2018 23:36:13
tahir diyor ki;

semih bey adaylığınız hayırlı uğurlu olsun.çok düzgün birisiniz lafım yok.ancakereğlideki sorunlar mevcut belediye başkanının suçu değil.memleketi dile kolay 40 sene siz yönettiniz.birincisi her yağmurda yollar göle falan dönmüyor.mevcut başkan bu sorunu çok güzel bir şekilde çözdü.ne çarşı merkezini ne kepez tarafındaki bölgeleri artık sel vurmuyor.ikincisi sular et gibi kokuyor demişsiniz.sistem yeni bir sistem bir haftaon gün sular koktu bulanık aktı diye başkana saldırmak size yakışmıyor.ayrıca sorun tüm mahallelerde değil bazı mahallelerde yaşandı.asbestin kanser yaptığını ve hüseyin uysaldan önce su borularının bir kısmının asbestli olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.bunlarıda hüseyin uysal değiştirdi.terminalde sizin iktidarınız döneminde ömerliye yapıldı hüseyin uysalın suçu ne ? hüseyin başkan gerekirse iki üç tane araç tahsis eden vatandaşımızı mağdur etmez.biz başkanımıza güveniyoruz.hüseyin uysalda sizin gibi düzgün namuslu bir siyasetçidir.




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.116.866

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri