(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

1 ÖLÜ, 1'İ AĞIR 17 YARALI (SON)

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, meydana gelen trafik kazasında, ağır yaralanan yolcu otobüsü muavini ameliyatı ardından yoğun bakım alındı.

İlçede, akşam saatlerinde Gülüç mevkisinde Recep Yavuz'un(55) kullandığı 07 DY 262 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halindeki Cemil Can Türkoğlu yönetimindeki 67 TY 658 plakalı tıra bağlı dorseye arkadan çarptı.

Kazada, sıkıştığı şoför mahallinden Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılan otobüs sürücüsü hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan şoför yardımcısı Mustafa Akman (35) ise araçtan iki bacağı diz kapağı altından kopuk şekilde çıkarılabildi.

Bu arada, araçta bulunan 14 yolcu ile 2 hostes ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, ilçedeki Devlet ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken,  muavin Akman ise Özel Echomar Hastanesinde tedavi altına alındı.

Aşırı kan kaybı olan Akman’ın bacaklarının kopuk olmasının yanı sıra kalça ve leğen kemikleri ile birlikte çok sayıda kemik kırığı bulunduğu, aşırı kan kaybı nedeniyle alındığı yoğun bakımda hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Yaşamını yitiren sürücü Yavuz ise Özel Ereğli Anadolu Hastanesi Morguna konuldu.

YARALI İSİMLERİ NETLEŞTİ

Bu arada, ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralı isimleri de belirlendi.

Devlet Hastanesine; hamile olduğu öğrenilen Güler Gizem Türkoğlu (25), Orhan Yılmaz (53), Zahire Ataman (76), Melek Bostan(71), Cemil Can Türkoğlu (28) , Tuğba AK(29), Bahar Karaca (21), Can Yaman (19),Ensar Çağrı Bakırtaş (19) kaldırılırken, Özel Echomar Hastanesinde ise ameliyat edilen Akman yoğun bakıma alınırken, Ömer Baydar (24), Melike Gökçe (19) tedavi edildi.

Özel Ereğli Anadolu Hastanesinde ise Asiye Karayel (78), Süleyman Fitoz (68), Rehşan Aslı Bostan (42), Ceyda Altunsoy (19) ve Fatma Baytekin (19) tedavi altına alındılar.

Halen hastanede Baytar ile birlikte, hayati tehlikesi olmayan bir kişi daha ameliyat nedeniyle müşahede altında tutuluyor. Diğer yaralılar ise hastanelerden taburcu edildi.

Diğer yandan, ulaşımda aksamalar yaşanan yol, Savcı’nın incelemesi, araçların kaldırılması ve belediye ekiplerinin temizlik çalışması ardından ulaşım normale döndü.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Öte yandan, Fethiye'ye gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsünün sürücüsünün, geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaza yaptığı ileri sürülüyor. Görüntülerde, itfaiye ekiplerinin, vatandaşların da yardımıyla sürdürüdğü kurtarma çalışmaları sırasında, şoför mahallinde sıkışan şöföre, yolcu olduğu tahmin edilen bir kadının kalp masayı yaptığı gözleniyor.

 




Bu sayfayı yazdır

30.10.2018 18:08:05

Bu haber 9394 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.399

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri