(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GIDA, GİYİM, EŞYA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve eşya yardımında bulunulduğu bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 31 mahallenin yanı sıra köylerden gelen taleplere göre ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattıklarını belirtti.

Uysal, bunun sosyal sorumluluk olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Biz sosyal sorumluluğumuz kapsamında ilçemizde zor durumda olan aileleri tespit ettik ve onlara yardım elimizi uzattık. Belediyemize müracaat eden ailelerin evlerinde inceleme yaparak öncelikli ihtiyaçlarını belirliyoruz. Daha sonra personelimiz söz konusu ailelere; giysi, halı, yastık, yorgan, battaniye, yatak ve baza, ev eşyası, mutfak araç ve gereçleri, beyaz eşya, gıda malzemeleri, çocuk bezi ve maması gibi gıda ve eşya yardımlarını evlerine kadar ulaştırıyor. Çocukların giyim ihtiyaçlarının yanında oyuncaklarını da veriyoruz. Mağdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Gıda ve Giyim Bankası kurulduğu günden bu yana 4 bin 225 kişiye giyim, 3 bin 326 aileye gıda yardımı, 103 aileye ev eşyası, 320 aileye bebek bezi, 540 aileye adak bağışı eti, eşleri cezaevlerinde olan ailelere gıda ve giyim yardımı yapıldı. Yardım edilen ailelerin içinde ilçedeki mülteci konumunda bulunan Suriyeli ve Iraklıların da var.

Ayrıca Müdürlük bünyesinde kurulan Gençlik ve Çocuk Meclisi’ndeki öğrenciler aracılığıyla okullardan gönüllü olarak gıda malzemesi toplandı. Geliri olmayan ve sosyal güvencesi bulunmayan yaşlıların bulunduğu 250 ailenin de ev temizliği yapılıyor. 2014 yılından bu yana 2 bin 713 engelli de istediği yere belediyenin engelli aracıyla taşınıyor.”

Açıklamada, yardım alan aile fertlerinin de hizmetten memnunluk duyduklarını dile getirerek, “Zor durumda bizlere yardım elini uzatan, çoluk çocuğumuzun yüzünü güldüren başkanımız Hüseyin Uysal ve belediyemiz çalışanlarından Allah razı olsun. Rabbim başkanımız ve çalışanlarının yüzlerini güldürsün” ifadelerine yer verildi.




Bu sayfayı yazdır

17.10.2018 16:25:32

Bu haber 1334 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.434

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri