(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÜYÜK ANADOLU'DA AĞIRLADI

 
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın ağırladığı 41 dernek başkanı, ilçeden mutlu olarak ayrıldılar.

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkaı Hüseyin Uysal, “Zonguldak Kültür Gezisi”  kapsamında ilçeye gelen “Yedi Renk Tek Yürek Platformu”nun üyelerini ağırladığı bildirildi.
Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, ülke genelindeki 41 federasyon başkanının yer aldığı heyeti, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun katılımıyla Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de ağırladı.
Kaymakam Çorumluoğlu’da, Otelin restoranında birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, etkinliğin güzel olduğunu, emeği geçenleri de kutladığını belirterek, şunları kaydetti:
“Bazen konuşmalarda ‘şu veya bu günlerde her zamankinden daha fazla birlikteliğe ihtiyacımız var’ diyenlere katılmıyorum. Bu güzel topraklarda yaşadığımız müddetçe, bizim her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.”

UYSAL: BU FOTOĞRAFI ÖNEMSİYORUM
Ereğli Belediye Başkanı Uysal, da farkı bölgelerden konuklar ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek bir ve beraber olmanın, bilgi paylaşmanın, paylaşımcı olmak dünyanın en kıymetli unsurlarından biri olduğunu savundu ve gerçekleşen etkinlikte oluşan fotoğrafı önemsediğini dile getirdi.

BAŞKANLAR MUTLULULAKLARINI BİLDİRDİ
Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay ise ev sahipliğinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederken, Yedi Renk Tek Yürek Platformu Başkanı Ömer Erdoğan da, gösterimi yapılan Ereğli tanıtım filmi üzerine,  “Anadolu’nun her tadı ve kokusunu Karadeniz Ereğli’ye getirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Ereğli benim için tarih, tad, huzur ve bereket anlamına geliyor” dedi.

Ziyaret ve davet anısına konuklar tarafından Kaymakam Çorumluoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, üzerinde bulundukları bölgelerin tarihi ve turistik eserlerini simgeleyen Türkiye Haritası bulunan tablo hediye edildi.

Bir süre sohbet ve fikir alışverişi sonrası ise Çorumluoğlu ve Uysal, Büyük Anadolu Ereğli Otel Tesisleri önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından konukların uğurladılar.




Bu sayfayı yazdır

14.10.2018 13:00:29

Bu haber 1741 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.918

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri