(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EN FAZLA BİR YAŞINDA OLACAK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Nazar Kebap Restoran’da, “Et Döner” satışına başlandığı bildirildi.
Atatürk Bulvarı Uzunkum Caddesindeki  (Erdemir Ofis yolu) Nazar Kebap ortaklarından Mustafa Yıldız, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, ağırlıklı olarak Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları personelinden oluşan müşterilerinin talebi üzerine ‘Et Döner’ satışına başladıklarını söyledi.

EN FAZLA BİR YAŞINDA OLACAK!
Döner yapımında kullandıkları eti, çevre köylerden temin ettiklerini anlaktan Yıldız, “Bir yaşını geçmemiş danayı, Ereğli belediyesine ait mezbahanede kestiriyoruz. Ardından ise etlerimizi ustamıza teslim ediyoruz’ dedi.

TALEP MÜŞTERİLERDEN
Yıldız, Nazar Kebap Salonu’nda müşteri odaklı hizmet sunduklarını hatırlatarak, şunları söyledi:
“Et döner satışına başlamamızın en önemli etkeni, çoğunluğu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (Erdemir) çalışan müşterilerimizden gelen talep oldu.  Özellikle Erdemir personeli, Halep ekmek arası döner talebinde bulunuyor. Başladığımız günden bugüne döner satışlarımızda önemli artış oldu. Bu da her geçen gün daha fazla döner hazırlamamıza vesile oluyor.

18 PERSONELLE 350 KİŞİYE…
Nazar Kebap’ta, 18 personel ile açık ve kapalı mekanda toplam 350 müşteriye hizmet verebildiklerini anlatan Yıldız, şöyle dedi:
“Et ürünlerinin yanı sıra dil, ayak paça, işkembe, mercimek gibi çorbalarımız ile sulu yemek çeşitlerimiz de bulunuyor. Sabahları da müşterilerimize serpme usulü kahvaltı sunuyoruz. Kebabın, bidenin, tavuk etinin çeşitlerinin yanı sıra, Sakarya’dan (Adapazarı) özel temin ettiğimiz kabaktan yapılan meşhur kabak tatlımız, künefe, ekmek tatlısı da özellikle tatlı çeşitlerimiz arasında yer alıyor.
Fırın ekmeği bulundurmadığımız mekanımızda kendi ustalarımızın pişirdiği Halep ekmeğini ikram ediyoruz.

DÖNER NASIL HAZIRLANIYOR?
Döner Ustası Aşçı Murat Korkmaz ise kendisine teslim edilen löp etleri akşamdan dinlenmeye aldıklarını ifade ederek, "daha sonra ise sosu, baharatları dahil diğer malzemeleriyle birlikte terbiyesini yapıyoruz.  Sabah saatlerinde de şişe taktığımız dönerimizi kıvama gelinceye kadar ateş karşısında çeviriyoruz. Ardından ise müşterilerimize ikram ediyoruz” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

9.10.2018 14:14:58

Bu haber 3870 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.430

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri