(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SADECE İNSANLARA DEĞİL ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti’den belediye başkan adaylığını açıklayan Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin, “hayvanlara insan olarak bizlerin yardımcı olup bakması ve kollaması gerekiyor” dedi.

Şahin, ilçede 120 sokak köpeğine sahip çıkarak, bakım ve beslenmesini üstlenen tercüman Güler Özenç’i (49) ziyaret etti.

Şahin, beraberinde Veteriner Hekim Kaan Sarı ile birlikte ziyaret ettiği Özenç’e, hayvanların beslenmesinde kullanılmak üzere 10 çuval mama  ile ilaçlar hediye etti.

Özenç’ten sağlık ve genel durumlarıyla ilgili bilgi aldığı köpeklere mama da yediren Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Özenç’in yaptığını takdirle karşıladığını ve herkesin destek olması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Buraya gelmekten dolayı çok mutlu oldum. Her insanın yapamayacağını başaran Güler Hanımı tebrik etmek lazım. Tabi ki bu, ne Güler Hanım’ın ne de bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir faaliyet değil. Hayvanlara insan olarak bizlerin yardımcı olup bakması ve kollaması gerekiyor. Güler Hanım ve Gülay Hanım gibilerin ellerinden öpmek gerek diye düşünüyorum, sağ olsunlar.”

Bu arada Veteriner Sarı da bakımdaki hayvanları muayene ederek hasta olanlara tedavi uyguladı, ilaç yardımında bulundu.

Özenç de, ziyaret ve desteğinden dolayı AK Parti belediye başkan aday adayı Erol Şahin’e teşekkür ederken, “Köpeklerimiz günde 3 torba mama tüketiyorlar. Biz bazen makarna pişirerek yapıyoruz, çok emek isteyen bir şey. Erol Bey çok örnek bir davranış sergiledi. O kadar örnek bir davranış beklemiyordum, çünkü biz burada yalnızız” diye konuştu.

 




Bu sayfayı yazdır

1.10.2018 12:22:43

Bu haber 1691 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.587

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri