(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NALAN İLE SÜLEYMAN'IN MUTLULUĞU...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, kızı Nalan’ı evlendirdi.
Saniye-Şükrü Kılıç’ın kızı Nalan, Durkadın-Ali Ergür’ün oğlu Süleyman ile gerçekleştirilen düğün merasimi ile dünya evine girdi.
Genç çift için Gülüç Beldesindeki Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün etkinliğine kalabalık davetli katıldı.
Salona çalan müzik eşliğinde alkışlar arasında giren Nalan ile Ergün, ilk danslarını yaptılar. Bu sırada Ergür ve Kılıç aileleri ise davetlilerle yakından ilgilendi.

PROTOKOL ORADAYDI
Geceye ilk gelen protokol üyeleri arasında CHP’li Belediye Meclis üyeleri Fikret Fota, Özkan Özyağcı, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Sevdekar Aras, yönetim kurulu üyesi Noyan keskin, eski Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Faruk Yazıcı oldu. Daha sonra salona giren isemler ise Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ile yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Fevzi Ekşi’ydi. Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik ve ailesi, İlçe Ziraat Odası Başkanı Adil Polat, İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş de salonda yer aldı.
MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiği düğüne, Önce Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin beraberinde CHP Alaplı İlçe başkanı Hüseyin tosun, ardından Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol girdi. Alaplı TSO Başkanı Recep Ocakcı’nın da bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katıldığı düğün etkinilğinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise daha sonra salona gelerek protokol üyeleriyle selamlaştı. Bu sırada kapıdan giren bir başka protokol üyesi ise Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı oldu.

ADAY ADAYLARI DA ORADAYDI
Ereğli ve Alaplı’daki muhtarların hemen hemen tamamının yer aldığı salonda, siyasetin yeni isimleri de yerini aldı.
Önce CHP’nin Ereğli belediye Başkan aday adayı Erol çivici salona girdi, ardından ise AK Partiden Belediye Başkan Adayı Erol Şahin geldi. Adı AK Parti’den belediye başkan aday adayları arasında geçen eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’da salona son giren isimler arasındaydı. Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, tüm konukları gibi belediye başkan adaylarını da kapıda karşıladı.

KISA EĞLENCE, ARDINDAN PASTA
Bu arada salonda çalan müzik ile birlikte başlayan eğlencede, çoğunluğu çiftin arkadaşları olmak üzere gönüllerince eğlendiler.
Ardından ise alana düğün pastası geldi. Gelin ve damat babalarının “görevlerini yerine getirmelerinin ardından” genç çift kestikleri pastadan bir birlerine ikram etmeyi ihmal etmediler.
Takı merasiminin ardından ise davetliler. Gece boyunca gönüllerince eğlendi.
Hakimiyet Yayın Grubu olarak Nalan-Süleyman Ergür çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Bu sayfayı yazdır

30.09.2018 00:40:46

Bu haber 2721 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.959

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri