(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜTHİŞ OYNADILAR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’un, Türkiye Ziraat Kupası’nda rakibi Antalya’ya 3-2 yenilmesine rağmen ‘müthiş bir futbol’ ortaya koyduğunu savundu.
Aynı zamanda Karadeniz Ereğli belediye Spor Kulübü başkanlığını yürüttüğü Uysal, karşılaşmanın ardından Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, hakemin son dakikada Ereğli ekibi lehine olacak bir de penaltıyı vermediğini ileri sürdü.
Karşılaşma bolunca rakibine karşı mücadeleci oyun ortaya koyan tarafın Ereğli Belediye olduğunu anlatan Uysal, şunları kaydetti:

GOLLERİ DE BULDUK AMA ..!
“Takımımız oyuna çok iyi başladı. Henüz ilk dakika içinde de golü bularak moral kazandı. Ancak, 19 dakikada yediğimiz talihsiz gol ile durum eşitlendi. Rakip takım 2-1 öne geçmesine rağmen oyunu bırakmayan futbolcularımız tekrar beraberlik golünü bularak maçı bırakmadıklarını gösterdiler. Ancak, talihsiz bir pozisyonda gördüğümüz kırmızı kart ile 10 kişi kalan takımımız 90 dakikayı ve 15 dakikalık ilk uzatmanın sonuna beraberlikle girmesine rağmen bir dakikalık uzatmada yediği gol ile 3-2 yenik duruma düştü.

PENALTIMIZ VERİLMEDİ !
İkinci uzatmada yorgun düşmesine rağmen oyunu bırakmadılar, son dakikada da girdiğimiz pozisyonda oyuncumuzun düşürülmesine seyirci kalan hakem penaltıyı vermedi. İnanıyorum ki, oyun berabere bitseydi, penaltı atışlarında Antalyaspor’u eleyerek yoluna devam eden taraf Karadeniz Ereğli Belediyespor olacaktı. Ama olmadı, elendik.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çocuklarımız müthişti. Maç sonrası soyunma odasına giderek futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutladım. Bu arada, tribünde ise halkımızın büyük desteğini gördük. Siyasi partilerden, sivil toplum kuruluşlarından; her kanattan stada gelerek destek olan herkese teşekkür ediyorum."

LİGE DÖNDÜK
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Antalyaspor mağlubiyetiyle Türkiye Ziraat Kupası defterini kapattıklarını ifa ederek, "artık ligimize döndük. BAL Ligi sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefi ile yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

27.09.2018 16:24:54

Bu haber 1699 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
28.09.2018 03:37:14
BAYRAM üstün cumalı diyor ki;

gerçekten güzel oynadı eregli sporumuz.tebriklerim gelecege umut vaat eden bir ereegli sporumuzu gördüm.inşallah liginde şampiyon olur.her yer tıklım tıklım doluydu caddeler duvarlar damlar seyirciyle. ilk görüyorum böylesi seyirci.başarılar dilerim eregli belediye sporumuza




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.128.428

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri