(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELKİ DE EN GÜZEL ETKİNLİK...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, Kitap Fuarı açılışı gerçekleştirildi.
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Kültür Müdürlüğünce organize edilen Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, ilçe emniyet müdürlüğü karşısındaki alanda kurulan çadırdaki fuarın açılışında yaptığı konuşmada, gelmeden edindiği bilgilerde, farklı ve güzel bir ilçeye gideceği sözleri duyduğunu belirtti.

ÇOCUKLARIMA TASARRUFU ÖĞÜTLERİM AMA ..!
Göreve başlaması ardından ise bunun emarelerini görmeye başladığını anlatan Kaymakam Çorumluoğlu, şunları söyledi:
“Sayın Belediye Başkanımızın organizasyonuyla güzel bir Gaziler Günü kutladık, bugünde hayırlı bir iş, kitap fuarını, imza günlerini başlatıyoruz. Buraya iki kızımla geldim. Çünkü ben çocuklarıma tasarrufu öğütlüyorum. Ama ailemizde kitap alma konusunda tasarruf yoktur, almak da okumak da serbesttir. Cep telefonlarından ve bilgisayarlardan uzaklaşın. Kendiniz uzaklaştığınız gibi çocuklarınızı da uzaklaştırın ve unuttuğumuz o kitaplara tekrar geri dönelim.”

UYSAL: ÇANTAMDA 2 KİTAP OLUR
Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise ‘oku’ ile başlayan bir dinimiz olduğunu hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bu dinin insanıyız. Bizler ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen, insana değer veren bir medeniyetin mensuplarıyız. Kitap okuyunca hayal dünyamız değişir. Belediye başkanlarının çantalarında dosyalar olur, senim çantamda her zaman 2 adet kitap olur. Gerçekten, ülkemizin ileri gitmesi için sürekli okumalı ve okuma alışkanlığı edinmemiz lazım.”
Konuşmaların ardından, Kaymakam Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Uysal ve şair Ahmet Selçuk İlkan tarafından kesilen kurdele ile açılış gerçekleştirildi.

HAKİMİYET’E DEĞERLENDİRDİLER
Kitap fuarını gezerek yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Çorumluoğlu, Hakimiyet’in ‘nasıl buldunuz’ sorusu üzerine, “kitap konsepti ve çeşitliliği anlamında son derece güzel kitaplar gelmiş. Ayrıca fiyatlar dı. Çünkü bu fuarın sebeplerinden biri de fiyatların ucuz olmasıdır. Dolara bağlı fiyat artışına bağlı kağıttaki artışa rağmen kitap fiyatları son derece güzel” dedi.
Ereğli Belediye Başkanı Uysal da, kitap fuarını çok beğendiğini ifade ederek, dolar abağlı fiyat değişikliğinin yansımadığı gibi daha da uygun kitapların bulunduğunu bu vesileyle yetkilileri tebrik ettiğini kaydetti.
Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları, bazı belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu ile kalabalık vatandaşın katıldığı açılışta, belediye tarafından bin adet çocuk kitabı ücretsiz dağıtıldı.
Fuara katılımın yüksek olması ise dikkat çekti.




Bu sayfayı yazdır

22.09.2018 16:52:44

Bu haber 1177 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.363

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri