(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MESAJLARA BELEN'DE DEVAM

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Bana yiyici, diyemiyorlar, fetöcü diyemiyorlar. Rahatsızları bundan” dedi.
Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, esnafla kahvaltı buluşmalarını Belen Sanayi Sitesinde sürdürdü.
Uysal, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, ilçede rant, rüşvet ve peşinde olanlar bulunduğunu, bunlara ise fırsat vermeyeceğini söyledi.

CEVAP VERMİYORSAK EDEBİMİZDENDİR!
“Eğer biz bazı şeylere cevap vermiyorsak bu konuşmayı bilmediğimizden değil bizim edepli olmamızdandır. Ama onlar sanıyorlar ki, başkan cevap vermiyor biz bu edepsizliğimizle başkanı susturduk sanıyorlar. Onların söylediği, konuştuğu, dillendirdiği her soruya, her dedikoduya bir cevabım var. Ama Mevlana’nın dediği gibi lafa bakarım laf mı diye, söylene bakarım adam mı diye. Çünkü rahatsızlar. Su Ürünlerine, Çilek Kafeye, Sahil Kafeye gidenler var mı? Eğer biz bu yerleri birilerine verseydik, birilerine rant sağlatsaydık, birilerine yetirttirseydik; İşte rahatsızlık burada. Yemediğimiz için yedirtmediğimiz için. Kantarın orası ne oldu? Gidiyorsunuz ailelerinizle kahvaltı yapıyorsunuz.

“YEYİCİ, FETÖCÜ DİYEMİYORLAR!”
Ben bilmiyor muyum her şeyi. Diyorum ya cevap vermiyorsam bilsinler ki bu edebimden, şahsiyetimden, kişiliğimdendir. O tip hainlerle yan yana da yürümem, yan yana olmam kol kola da girmem. Benim bir bayrağım, bir devletim, bir vatanım, milli manevi duygularım var. Bunun haricinde kimse bana başka bir şeyi dayatamaz. Şunu herkes bilsin. Rüşvetçilere, Ereğli’yi peşkeş çekmek isteyenlere, rantçılara onları bırakmayacağız. Benim için her şey diyorlar ama yiyor diyemiyorlar, Fetöcü diyemiyorlar. Demek ki doğru yoldayız."

BENİM AİLEMSİNİZ
Konuşması esnaf tarafından alkışlanan Uysal, burada da Hükümetin “İmar barışı” ile ilgili yasasından bahsederek. Belediye olarak bu konuda her türlü desteği vereceklerini dile getirerek, şöyle dedi.
“Sizler benim ailemsiniz. Bu yüzdende bizler büyük bir aile olmanın bugünde güzel bir fotoğrafını verdik. Hükümetimiz İmar barışı çıkardı. Sizlerde kayıt belgelerinizi alarak bu konudaki eksiklerimizi tamamlayın. Bizim ‘esnafımızı rahatsız edelim, ekmeğinizle oynayalım’ diye bir derdimiz yok. Tam tersine sizlerin menfaatinize, kazancınızın artması yönünde ne gerekiyorsa sizlerle beraber aynı noktada hareket etmek istiyoruz.”
Sanayi esnafının sorun ve taleplerini de dinleyerek gerekli notları aldıran Uysal’a, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili daire müdürleri eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

11.08.2018 18:07:40

Bu haber 1395 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
12.08.2018 01:27:59
şahin diyor ki;

helal başkan.işte böyle..dahada çok bağır dahada çok sesin çıksın.halk arkanda durur.susunca kabullenmiş olursun.susma gerekirse kavga et..biz arkandayız halk olarak..ama sen yeterki çık bağır çağır kim ne isteyip alamayıp sonra sana saldırıya geçtiyse bunları deşifre etki bizde yüzlerine tükürelim




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.975

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri