(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

2,4 DAKİKADA 4,5 YIL...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 4,5 yıllık görev süresinde park ve bahçeler müdürlüğünce gerçekleştirilen çevre düzenlemelerini video paylaşımı ile aktardı.

Uysal, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında yer verdiği ikibuçuk dakikalık tanıtım filminde; park-bahçe, çocuk oyun parkları, çevre düzenlemeleri, çeşitli piknik ve izleme alanları gibi çalışmalarına yer verdiklerini belirtti.

Başkan Uysal, videodaki paylaşımı ile ilgili ise şunları kaydetti:

“Güzel Şehrimin Güzel İnsanları; 4,5 yıldır hep daha güzel bir Karadeniz Ereğli için çalıştık. Ekte ki, 2,5 dakikalık video da sadece Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan çalışmaları izleyeceksiniz. Emeği geçen Müdürlüğümüz personeline teşekkür ediyor, sizlere en derin sevgilerimi sunuyorum.”

VİDEODA NELER ANLATILDI?

Tanıtım videosunda son 4,5 yılda 130 bin metrekare olan düzenlenmiş yeşil alanı, 270 bin metrekareye çıkaran Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün söz konusu süre içinde ilçenin vitrini olan giriş güzergâhları ve yenilenen Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı başta olmak üzere 35 farklı türde 5 bin ağaç diktiğine vurgu yapıldı.

Videoda, yenilenen Atatürk Anıtı ve İnönü Parkı’ndaki düzenlemeler ile kent ve şehir estetiğine katkıda bulunulduğu, eski şantiye alanına yapılan Çocuk Oyun Dünyası ve  Erdemir Ofis Yolu üzerinde inşa edilen Spor Parkı’nın da, çocuk ve gençlere yeni yaşam alanı olarak hizmete açıldığına yer verildi.




Bu sayfayı yazdır

9.08.2018 12:29:17

Bu haber 1497 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
09.08.2018 14:22:51
AHMET YALÇIN diyor ki;

BEN SADECE KDZ EREĞLİ DOĞUMLU BİR VADANDAŞİM..BELEDİYE BAŞKANI BENİ TANIMAZ BİR BEKLİNTİMDE YOK.. NE VARKI BU YABDIKLARI SEÇİMİ KAZANDIKDAN KISA BİR SÜRE GECMEDEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYYELERİNE RAĞMEN ÇOK İYİ..NEDEN İYİ ÇÜNKÜ HER AY BAŞI MEÇLİS TOPLANTILARINDA KARAR ALINMASI GEREKEN KONULARDA OY ALAMADİ. EEEYYY EREĞLİ VE AKP YÖNNETİMİ BU İSTİFA EDEN 7 MECLİS ÜYELERİNDEN BİR TANESİNİ DAHİ ADAY GÖSDERİRSENİZ TEKRARDAN O ZAMAN SEÇİMİ ZORA GİRECEKDİR VE EREĞLİ HALKI BU İSİMLERİ UNUTMAYACAKTİR OY VERMEYECEKDİR..TERMİNALİN ORAYA CAMİİ YABILMASINA OY VERMEYEN MECLİS ÜYELERİNİ TEKRAR ADAY GÇSDEREN KAYBEDER




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.588

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri