(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AKŞENER EREĞLİ'DEYDİ

EREĞLİ

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı kast ederek, “Her şey iyiyse neden seçime gittiniz. Her şey kötüyse de biz seni niye seçeceğiz?” dedi.

Akşener, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde halka hitaben yaptığı konuşmada, ‘Milleti Millet yapan değerlerin ucuzlatıldığını savundu.

HER YERDEN MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Kimse ile aralarında ayrılık olmadığını belirten Akşener, şunları söyledi:

“Televizyonlarda baykuş gibi konuşanlara inanmayın. Biz biriz ve beraberiz ve kim ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin; vallahi de ayrılmayacağız, billahi de ayrılmayacağız. Bu milleti bizi biz yapan değerleri ucuzlattılar. Paraya dair ne varsa pahalandı. Arabalar, evler, buzdolapları pahalı. Her şey pahalı ama dayanışma imece usulü dostluk, arkadaşlık aile birliği ve her türlü manevi değerimiz ucuzladı ucuzlatıldı. Biz yeniden ucuzlatılan bu değerleri, dayanışmayı, imeceyi, komşuluğu ve bize ait her türlü manevi değeri yeniden pahalı hale, manevi halde pahalı hale getirmek için yola çıktık ve Allah'ın izniyle bunu sonuçlandıracağız inşallah. Buradan ilan ediyorum. Güneydoğudaki pek çok şehrimizden İYİ Parti’den milletvekilleri olacak ve aynı şekilde Zonguldak'tan da olacak. Türkiye'yi manevi olarak, ‘Fırat’ın doğusu ve batısı’ olarak bölenlere inat, Türkiye'nin her yerinden milletvekili çıkaracağız ve o arkadaşlarımız gelip TBMM'de bu milletin geleceği, gençlerin geleceği için kadınların bugün yaşadıklarını artık yaşamamaları için mücadele edecekler."

SENİ NİYE SEÇELİM!

Akşener, Hükümetin MHP ile iş birliği yaparak gidilen 24 Haziran Erken Genel Seçimlerine “baskın seçim” olarak isimlendirdiklerine dikkat çektiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Her şey iyiyse neden seçime gittiniz. Her şey kötüyse de biz seni niye seçeceğiz? CHP zihniyeti diye bağıra bağıra geri kalanları bir araya topluyordu. CHP'ye oy verenlerin oylarını da istemiyordu. Onların oylarını istemiyordu. Evet şimdi ilk bir 3'üncü yolla karşılaştı. Şimdi araya bir parti girdi. O da İYİ Parti. Şimdi sövse sövemiyor. Diyemiyor ki, ‘camileri ahır yaptılar’, Rahmetli Menderes ve Özal ile ters düşecek. Söyleyecek laf yok. Sadece FETÖ'cü iftirası kaldı. En son Sayın Başbakan çıktı; 'TİKA'yı kapatacağını söyledi' dedi. Bunun içinde Pensilvalya’dan talimat aldığımı söyledi. Şimdi bunlar talimat almaya alışkın. Bilmiyorlar ki önüne gelende ‘hazırol’da. Kafa eğik oturmaya alışık oldukları için. Ben burada bir daha söyleyeceğim. Milletimin dışında bana talimat verecek insan anasının karnından doğmadı daha. Hırsız diyemiyorlar, ahlaksız diyemiyorlar. Elde bir FETÖ var. Koskoca bir başbakansın kardeşim, niye yalan diyorsun. Ben TİKA'yı kapatacağım demedim. Ben 'Devletin bütün kurumlarını israf açısından gözden geçireceğim' dedim. Niye hortlardılar ortaya çıktı. Efendim FETÖ bana talimat vermiş. Sen Başbakansın, elinde belge varsa gereğini yapsınlar. Yoksa dedikoducusun. Bir Devlet adam dedikodu yapmaz, gereğini yapar. Sen orada baston korkuluğu musun? Bana  iftara atanlarda alçak ve şerefsizdir. 2.5 yıldır kereste gibi adamlar şerefsiz şerefsiz geziyorlar.”

BENİ AĞLATIYORSUNUZ

Boynuna Karadeniz Ereğli Belediyespor atkısı takılan Akşener, kendisine hediye edilen ‘yazma’yı da öperek alırken, yaşlı bir kadının ‘seçim desteği olarak’ verdiği 100 lirayı alırken, “Beni her gittiğim yerde ağlatıyorsunuz. Bir teyzemiz bana iki adet 50 lira verdi. Bunu hemen seçim desteği olarak hesabıma yatıracağım” dedi.

Akşener, partisinin Zonguldak Milletvekili adayları ile birlikte halkı selamlamasının ardından geldiği seçim otobüsü ile ilçeden ayrıldı.




Bu sayfayı yazdır

16.06.2018 23:41:45

Bu haber 2191 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
17.06.2018 22:01:54
ASIM CAKIR diyor ki;

YORUM YAPAN VATANDAS IYI PARTININ BARAJ SORUNU OLMADIGINDAN BILE HABERIN YOK SENIN GIBILERIN OYLARI NEREYE GITTIGI BELLI .SEN KOMUR MAKARNAYA DESTEK OL.IYI PARTININ BIR TEK YANLISI VAR ODA 2NCI SIRA ADAYINDAN DOLAYI OYLARI KISITLI YOKSA EREGLIDEN COK OY ALACAK BASARISI KORKUTUYOR VATANDAS ISIMLI YORUMCUYU
17.06.2018 14:08:15
Vatandaş diyor ki;

Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş.25 haziran sabahı gerçeklerle uyanacaksınız sizin istediğiniz gibi olmayacak.barajıda geçemeyeceksiniz.




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.796

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri