(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MEZARLIKTA MEVLİT...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, Ramazan Bayramı Arifesinde Şehir Mezarlığında Mevlit okutuldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayram öncesi Belediye temizlik ekiplerince ilçedeki mezarlıklarda ve camilerde temizleme çalışmaları yapıldı.

Arife günü de geleneksel hale getirilen mevlitte, İlçedeki imam ve hatipler tarafından Kuran’ı Kerim okundu, ilahiler söylendi, dualar edildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Mevlitin ardından yaptığı konuşmada, bir dini bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Mübarek Ramazan ayında ve Kadir gecesinde yaptığınız dualar, yaptığınız hayır ve hasenatları rabbim kabul etsin. Ramazan Bayramı arifesinde burada bulunarak kabir ziyaretinde bulunan siz değerli vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Her zaman için söylüyorum. Anne ve babalarımızın dualarını almak, onların gönüllerini almak sağlıklı, huzurlu bir toplum olmak için çok önemli. Bayramda da büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirmek, ailelerimizle birlikte olmak milletimizin en güzel dayanışma örneği. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum ve sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.”

İlçe genelinde birkaç mahalle dışında evlere yeni tesislerden su verilmeye baylandığını hatırlatan Uysal, vatandaşların gönül rahatlığı ile çeşmelerden su içebileceklerini vurguladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, din adamları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlitte vatandaşlara mevlit şekeri ikramında bulunuldu.

Başkan Uysal, daha sonra Kestaneci, Kışla ve Köseler Mahalle mezarlıklarında düzenlenen mevlit programlarına da katıldı.




Bu sayfayı yazdır

15.06.2018 10:23:48

Bu haber 1244 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.441

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri