(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İFTARDA BULUŞTULAR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Yönetimi, iftarda bir araya geldi.
Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Başkanı Timur Şen, Balı Mahallesindeki Balıbey Kahvaltıevinde verilen iftarda yaptığı konuşmada, camianın birlik ve beraberlik içinde olacağını söyledi.
Belirlenen yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinin, önümüzdeki günlerde yapacakları toplantılarda görev bölümü gerçekleştireceklerini hatırlatan Şen, şöyle dedi:
“Derneğimizin geçmiş ve gelecek yönetim kurulları adına üye olan yada olmayan bütün Galatasaray taraftarlarımız, gelin bu yeni oluşumla bizlerle birlikte olun, birlikte hareket edelim. Gelin üye olun, destek olun. Çünkü bu dernek Galatasaray futbol takımımızın bölgemiz deplasmanlarından Karabük maçı seyahatini konaklama, tüm masraflarını karşılamıştır. Bölgemizde eksik olan Galatasaray spor bünyesinde hizmete açmış başarılı bir sosyal taraftar derneğidir. Ve de sayamayacağımız veya söylemeyi uygun görmediğimiz birçok sosyal yardım ve projeye destek olmuş ya da imza atmıştır.
Ayrıca evimizde oynana tüm maçlara da gitmek isteyenlere ulaşım ihtiyaçlarını karşılamıştır. Avrupa fatihimiz son olarak 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasarayımızla gurur duyuyoruz ve sizleri de gurur duymak için derneğimize, spor okullarımıza, faaliyete bekliyoruz. Gerçekleştirilecek olan 21. şampiyonluk balosu için kulüp ziyaretimiz sonrası bilgilendirme ve açıklama yapılacaktır."
Eski Dernek Başkanı Cevdet Öztürk de, Şen Başkanlığında oluşan yeni yönetime başarılar dilerken, “bundan sonra da tüm gücümüzle derneğimize sahip çıkarak destek olacağız” dedi.

FUTBOL OKULUNA DEVAM
Antrenör Gürkan Eren de, antrenör Metin İlhan Ceyhan ile birlikte yürüttükleri dernek bünyesindeki Karadeniz Ereğli Galatasaray Futbol Okulu’nun kısa dönemde ülke genelinde ilk kez yapılan Galatasaray Futbol Okulları Ligi’nde yer aldıklarını ve 2 yıl üst üste üçüncülük elde ettiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:
“Yavru aslanlarımız çok iyi mücadele ettiler, bizi de utandırmadılar, Ereğlimizi son derece iyi temsil ettiler. Kulübümüzün uzmanları tarafından izlenen futbolcularımızdan ikisi Florya’ya sezmelere girdiler. Bir grup arlan yavrumuz da bugün Ankara’dan kamptan geldiler. İlçemizdeki faaliyetlerimizi daha da çeşitlendirerek sürdüreceğiz. Halen futbol okulumuza kayıtlarımız devam ediyor. Aramıza yeni katılacak çocuklarımız, Türkiye çapında düzenlenen bölgesel deplasmanlı Galatasaray Futbol Okulları Ligi'nde oynama şansı yakalayacaklar.”
Okunan Akşam ezanı ile birlikte oruçların açıldığı programda, içilen çayların ardından ise yakılan havai fişekler eşliğinde sloganlar atıldı.




Bu sayfayı yazdır

14.06.2018 11:37:30

Bu haber 1904 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.703

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri