(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VEDASI DUYGUSAL OLDU...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, “bu akşam bir sözün bittiği, başka bir sözün başlayacağı bir akşamda olduğumu ilk kez anladım” dedi.
42 yıllık meslek yaşamını tamamlayarak14 Haziran’da emekliye ayrılacak olan Kaymakam Madenoğlu için Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel Salonu’nda iftarlı veda yemeği düzenlendi.
Okunan ezan ile birlikte iftarların açılması ardından başlayan programda Madenoğlu için hazırlanan Barkovizyon gösterimi sunuldu, çeşitli kuruluş başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar, düşüncelerini aktardı.

VALİ ÇINAR: AĞABEYLİK YAPMIŞTIR
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar da, konuşmasında, Kaymakam Madenoğlu’nun kendilerine ‘ağabeylik yaptığını belirterek, şunları söyledi:
“İyi bir örnek, iyi bir model, ciddi bir devlet adamı olarak, benim gibi bir çok insana ağabeylik yapmıştır. Ayrılıklar zordur, biz bu ayrılıkları meslek icabı çok yaşarız. Ben bir yere göreve başladığımda ‘alıştın mı?’ diyorlar. Biz alışmaya alışkın insanlarız. Dolayısıyla ayrılıklara alışıyoruz ama bu seferki sanıyorum onun için daha ağır ve zor olacak. Çünkü, artık mesleğinden ayrılan bir duruma geldi. Bir kamu görevlisini herkes sevmez, buna imkan yok. Birilerine dokunmuştur, birileri onu tanımamıştır, birileri ona iftira etmiştir. Sevmesi de mümkün değil, belki doğru da değil. Ama esas olan iyi insan olmak. Onun yanında temelde adil olmak gerekir. Canab-ı Allah’ın emri de budur. Ayırmadan, hakkı teslim ederek davranıyorlarsa zaten onlar sevilirler. Bir yıl oldu ben onunla çalışıyorum. Biz meslektaşları, ağabeyleri daha çok tanır, biliriz. Onun devlet adamlığı, ciddiyeti, samimiyeti, nezaketi, her meseleye, nakış nakış yaklaşımı dikkatimi çeken bir konuydu. Dolayısıyla onunla çalışmış olmaktan çok mutlu olduğumu, verimli çalıştığımızı, gurur duyduğumu buradan ifade etmek istiyorum.”

BAYAN MADENOĞLU’NA ALKIŞ
Vali Çınar’ın konuşmasının ardından hediyesini takdim ettiği Kaymakam Madenoğlu’na, Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Ünal Demirtaş, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başta olmak üzere çok sayıda dernek ve kuruluş temsilcileri hediyeler verdi.
Tuğamiral Manioğlu ise hediyesini takdim ettiği sırada yaptığı konuşmada, “herkes böyle başırı bir Kaymakam hakkında çok olumlu sözler söyledi. Ben de bunlara aynen katılıyorum. Ama bu kadar başarılı bir insanın arkasında da en büyük destekçisi malumuzun Sayın Hanımefendidir” diyerek, Bayan Fatma Madenoğlu için alkış istedi.

MADENOĞLU: FARKINA VARDIM!
Zaman zaman duygulandığı gözlenen Kaymakam Madenoğlu da teşekkür konuşmasında şöyle dedi:
“Bu akşam bir sözün bittiği, başka bir sözün başlayacağı bir akşamda olduğumu ilk kez anladım Emekli olacağımı ilk kez ciddi anlamda ve farkına vardım bu veda iftarında sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda sizlerden ayrılacak olmanın da buruk ve duygusunu yaşıyorum., Gerçeken de uzn yıllar dilim varmıyor ama tam 42 yıl, belki de çoğunuzun yaşının ulaşmadığı bir rakam, güzel vatanımızın her yerinde görev yapmak üzere boy gösterdik ve Allah’a şükürler olsun ki, her yerde de vatanıma, milletime insanlarımaz layık olacak şekilde hizmet yapmanın azmi ve gayreti içinde oldum. Burası (Ereğli) benim onbirinci görev yerim. Bir meslek ömrünün geçtiği 11 güzel yurdumun güzel parçasında görev yaptım., Bunun hazzını da her zaman yaşardım. Bir mesleki yaşamın kağıt üzerinde bittiğini biliyoruz ama bu vatana hizmet ölene kadar devam edecektir.”

KATILIM YÜKSEKTİ
Programın ardından salon kapısına çıkan Madenoğlu, Eşi ile birlikte davetlileri uğurladı.
Ereğli kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun veda gecesine; Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Burak Uğur, Eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül, eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı belde belediye başkanları, Ereğli Ticaretv e Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, çeşitli oda ve dernek başkanları, muhtarlar ile kalabalık devatli katıldı.




Bu sayfayı yazdır

4.06.2018 11:35:09

Bu haber 1590 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.600.292

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİZE SORUYORLAR; SEÇİMLER NE OLUR?!


Devamını oku »

7.03.2024 09:10:26 tarihinde yazıldı
269 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
60 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA GÜZEL NASIL BAKARDI Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1248 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri