(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VERGİ DE KALDIRILACAK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Teşkilatı’nın seçim çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, beraberinde CHP Zonguldak Milletvekili ve birinci Sıra adayı Ünal Demirtaş iye birlikte Çayırlı bölgesindeki pazaryeri esnafını gezdiler, vatandaşlarla sohbette bulundular.

Aralarında eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  eski CHP İlçe Başkanları Yaşar Balcı, Hayrettin Kartal, İsmail Fota ve kalabalık partili ile vatandaşlarla görüşen Milletvekili adayı Demirtaş, bölge halkına ülkenin mevcut içinde bulunduğu durum ile, partilerinin iktidara gelmesi halinde yapacağı icraatları anlattı.

Türkiye ile Çayırlı’nın sorun ve dertlerinin aynı olduğuna dikkat çeken Demirtaş, şunları kaydetti:

“Çayırlı da esnafımız, çiftçimiz ve vatandaşımız sıkıntı içinde. Yurttaşlarımız iş, ekmek derdinde. Esnaf zor durumda. Emeklilerin aldığı maaş çok düşük, her şey ateş pahası. Tarım bitirildi, çiftçimizi küstürdüler, fındık taban fiyatları yerlerde. AK Parti 16 yılda hiç bir sorunu çözemedi. Bütün bunlar, AKP iktidardan gitmeden çözülmeyecek.”

CHP GELİRSE NELER YAPACAK

CHP’nin iktidara gelmesi halinde yapacağı icraatlardan da bahseden Demirtaş, şöyle dedi:

“CHP olarak Ocak 2019 itibariyle en düşük emekli maaşını bin 500 lira yapacağız. Asgari ücret CHP iktidarında net 2 bin 200 lira olacak. Asgari ücret üzerindeki vergileri kaldıracağız Yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş, bu ülkenin ekonomisine katkı sunmuş emekli vatandaşlarımızın, muayene ve ilaç katılım paylarını kaldırıyoruz. Emeklimiz, CHP İktidarında fark ücreti, hastane ücreti, ilaç katkı payı ödemeyecek.Ramazan ve Kurban Bayramlarında  emeklilere  birer maaş ikramiye verilecek.

Çayırlı'daki çiftçimizi yabancı bir şirketin insafına bırakmayacağız. Biz, fındığımıza da, fındık üreticimize de sahip çıkıyoruz. 2018 Ağustos ayında fındık taban fiyatı 15 lira olacak. Bunun sözünü veriyoruz. Çünkü fındık stratejik bir üründür. Böyle ürünlerde kar-zarar hesabı yapılmaz.”




Bu sayfayı yazdır

1.06.2018 09:52:03

Bu haber 2122 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
01.06.2018 23:40:56
ihtiyar diyor ki;

sayın vekil ve ilçe başkanı o yanınızda bulunan yaşlı adam var ya hangi dalda [hangi partide olduğu belli deyil]sayın yüksel balcı şunu dedi onu AKP ye götürdüm .[ vekilim onsuz gez ki oyun çoğalsın gardaş cuğum
01.06.2018 11:18:44
chp li diyor ki;

sayın vekilim önce yaptıklarımızı, sonra yapacaklarımızı anlatsak ,daha inandırıcı oluruz.geçmiş geleceğin aynası değilmi.




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.779

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri