(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdemir Mühendisler Derneği’nce iftar verildi.

Erdemir Mühendisler DerneğiNde düzenlenen iftara: Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Salih Cem Oral, Atölyeler Direktörü Aydın Duman, Sıcak Haddehaneler Direktörü Sinan Bozkurt, Demir Üretim Direktörü Aşkın Peker,  Soğuk Haddehaneler Direktörü Aydın Kiraz, Satın Alma Direktörü Gürtan Damar, Yardımcı İşletmeler Direktörü Tamer Adanır ve Eşi, Eski Erdemir Mühendisler Derneği Başkanları Vahit Suiçmez ve Ömer Fatih Gülçebi, Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği Başkanı Mustafa Gökçay, Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, derneklerin yönetim kurulu üyeleri, Mühendisler Derneği üyeleri, eş ve çocukları katıldı.

Derneğin bahçesinde verilen iftarın yanı sıra çocuklar için ise özel akşam yemeği menüsü hazırlandı. Çocuklara özel eğitmenler ve palyaço tiplemesindeki animatörler eşlik etti.

Erdemir Mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan aylarının manevi duyguların daha da üst sınırda yaşandığı zamanlar olduğunu söyledi.

Bu kapsamda, geleneksel hale getirdikleri iftarlardan birini daha düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirten Pehlivan, şöyle dedi:

“Yıl içinde birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. İftarlarımız ise aynı zamanda manevi duygularımızın üst sınırda yaşandığı anlamlı bir etkinliğimiz. Bu vesileyle üyelerimiz, eş ve çocuklarıyla birlikte kaynaşma ve dayanışmanın da güzel bir örneğini sergiliyoruz. İftarımıza katılımlarından dolayı başta Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Salih Cem Oral olmak üzere direktörlerimize, dernek başkanlarımıza ve yüksek katılım sağlayan üyelerimiz ile ailelerine teşekkür ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

24.05.2018 12:19:02

Bu haber 3530 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.635

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri