(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR YILLIK BAŞARI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, TOYOTA Plaza Göktepe’nin, ülke genelindeki TOYOTA Bayileri arasında “Müşteri Memnuniyeti Satış Birincisi” olduğu bildirildi.

TOYOTA Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, TOYOTA’nın 2017 yılı müşteri memnuniyeti değerlendirmesinde, birinciliği elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

TOYOTA Genel Merkezi’nce, yıl içinde TOYOTA müşterileri ile yapılan görüşmeler ve anketler sonucu değerlendirmenin sonuçlandığını anlatan Göktepe, şöyle dedi:

“Müşteri Memnuniyetine yönelik yapılan anket sonucunda tüm bayiler arasında ilk üç dereceye giren firmalar belirlendi. TOYOTA Göktepe Plaza olarak ise birinciliğe layık görüldüğümüz bildirildi. İstanbul’da düzenlenen törende de elde ettiğimiz birincilik ödülümüzü aldım. TOYOTA Plaza Göktepe Ailesi olarak böyle bir ödüle layık görülmemizden dolayı firmamız kadar bölgemiz ve ülkemiz açısından da ayrıca gurur duydum. Aldığımız bu anlamlı ödülde tüm personelimizin ve müşterilerimizin katkılarını unutmayacağız. Bu ödül, aynı zamanda üzerimize bir başka sorumluluk da yüklemiş bulunuyor. Önümüzdeki yıl ve yıllarda da, yeni Plazamızda müşterilerimize daha iyi hizmet etme gayretimizi artıracağız.”

Diğer yandan, Göktepe, İlçeye dönüşü sonrası bir araya geldiği TOYOTA Plaza Göktepe Personeli ile pasta keserek elde ettikleri birinciliği mütevazı şekilde kutladılar.




Bu sayfayı yazdır

6.05.2018 15:39:50

Bu haber 1883 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.338

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
244 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri