(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜHENDİSLER'DEN 'BAHAR KOKTEYLİ'

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Mühendisler Derneği tarafından geleneksel “Bahar Kokteyli” etkinliği düzenlendi.

Erdemir Mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan, dernek lokali avlusunda gerçekleştirdikleri etkinlikte yaptığı konuşmada, derneğin kuruluş yıllarını hatırlatarak, “bu yıl Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın kuruluşunun 53. Yılını kutluyoruz. Aynı zamanda Erdemir’in kuruluşundan bir yıl sonra kurulan derneğimizin de 52. yılını tamamlamış bulunuyoruz” dedi.

GÜVEN VE BAĞLILIK VURGUSU
Başkan Pehlivan, derneğin misyonu ve vizyonunu anlattığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:
“Derneğimizin misyonu ve vizyonu; üyeler arası işbirliği ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla sosyal, kültürel ve mesleki etkinlikler düzenlemek, aileleriyle birlikte Erdemir’de bulunan güveni ve bağlılığı artırmak, çağdaş toplumun yaşantısına yönelik tüm faaliyetleri teşvik etmek ve desteklemektir.

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER
Dernek yönetimi olarak göreve geldiğimizden sonraki üç ay içerisinde; üyelerimizin mesleki ve becerilerine katkı sağlayacak İstanbul’daki TÜYAP Fuarı’na katıldık, Melen Çayı’nda rafting turu gerçekleştirdik, Urfa sıra gecesi ve her Çarşamba günleri canlı performans organizasyonlar düzenledik. Kültürel alanda, ülkemizin ünlü ressamlarından Hikmet Çetinkaya ile canlı performans resim ve söyleşi etkinliği düzenledik. Sizlerden gelecek destek ile bu tarz faaliyet ve etkinliklerimizi artarak devam ettireceğiz.

DERNEĞİMİZİN TEK İHTİYACI ÜYELERİMİZDİR
Göreve gelmemizin ardından sizlerden gelen sorular arasında ‘üye olmakla olmamak arasındaki farka’ yönelik soruya karşılık, üye olmanın farkındalığını göstermek amacıyla promosyon çalışmaları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Üyelerimizden de; derneğimize daha fazla sahip çıkarak, sadece gönülden değil, daha fazla gelerek, organizasyonlarımıza katılım sağlayarak bizlere destek olmanızı istiyoruz. Derneğimizin tek ihtiyacı sizsiniz.”

KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Erdemir mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan, derneğin bugünlere gelişinde, geçmiş dönemlerde görev alan yöneticilerin büyük emeği ve katkısı olduğunu hatırlatarak, Derneğimizin bugünlere gelmesinde büyük gayretleri olan yönetimde görev almış arkadaşlarımıza, başkanlarımıza ve özellikle de kendisinden görevi devraldığım Sayın Vahit Suiçmez ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ERBAY VE GÜNDÜZ
Erdemir Genel Müdür Yardımcısı Şansal Erbay da,  şirketlerde mühendislik ve mühendisin önemine değinerek, mühendislerin çözüm üretici vasıflara sahip olduğunu söyledi.

Erdemir Ar-Ge Direktörü Oğuz Gündüz ise geçmişte kendisinin de dernek üyesi olduğunu hatırlatarak, “gönülden her zaman derneğe bağlılığımız devam ediyor, bundan sonraki süreçte de derneğimize desteklerimiz sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

DERNEKTE İLK YAPILDI
Konuşmaların ardından, bu yıl ilk kez, dernek üyeliğinde 25. yılını tamamlamış çalışan üyelere ve emekliye ayrılan Erdemir Kalite Direktörü Ali Abdullah Gündüz’e plaketler verildi.

Plaketler; Başkan Pehlivan ve geçmiş dönemlerde dernekte başkanlık görevi üstlenmiş olan Vahit Suiçmez, Ömer Fatih Gülçebi, Doruk Dokuzoğlu, Hikmet Muti, Yıldırım Merkan tarafından takdim edildi.

Eski Dernek Üyesi Tat Metal Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürses, Yardımcı İşletmeler Direktörü Tamer Adanır ile üyeleri katıldığı “Geleneksel Bahar Kokteyli”nde davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu, canlı müzik eşliğinde eğlenildi.




Bu sayfayı yazdır

5.05.2018 22:49:00

Bu haber 2376 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 35 kişi online
Toplam ziyaret : 76.119.553

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri