(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAKIN NELER YAPILACAK?

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “eğitime yeterince önem ve değer vermeyen belediye başkanı asla başarılı olamaz” dedi.
Başkan Uysal, kavaklık Mahallesindeki Utku Koleji Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı’yı ziyaret etti.
Utku Lisesi Müdürü Caner Özçep, ve Ortaokul Müdürü Güvenç Özveren tarafından karşılanan Başkan Uysal, okul alanında bulunan bir grup öğrenci ile basket oynadı, kısa sohbette bulundu.

TABLDOT YEDİ
Ziyaretin öğlen saatlerine denk gelmesi dolayısıyla, kolej yemekhanesinde; fırında tavuk, pilav salata ve ayrandan oluşan tabldottan yiyen Uysal, okula geldiğini öğrenen bir grup öğrenci ile sohbet etti.

BİRLİKTE YEMEK SÖZÜ VERDİ
Başkan Uysal, 4. Sınıf öğrencilerin, “başkanımızın geldiğini duyduk, ‘hoş geldiniz’ demek istedik. Okulumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz” sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çocuklarla sohbet ederek, İngilizce sorular da soran Uysal, yeni nesil çocukların iyi yetiştiğini ifade ederken, okula tekrar geleceğini ve bu kez öğrencilerle birlikte yemek yiyeceğini kaydetti.

ÇATAKLI BİLGİ VERDİ
Daha sonra Çataklı’nın makamında yapılan görüşmede Uysal, Kolej bünyesinde yapılması planlanan “Utku Koleji Ekoloji Kampüs Projesi” ile ilgili bilgi aldı.
Çataklı, internet ortamında hazırlanan animasyon gösterisi eşliğinde, projenin özelliklerini anlatan Çataklı, şöyle dedi:
“Sayın Başkan ziyaretiniz Utku Koleji ailesini memnun etmiştir. Biz bildiğimiz işi yapmaya gayret ediyoruz. Merhum Sakıp Sabancı’ın, ‘Bir şeyin her şeyini bil, her şeyin bir şeyini bil’ sözü vardır. Bizim işimiz eğitim öğretim faaliyetleridir. Bunu da elimizden gelen gayretle yapmaya çalışıyoruz. Heyecanla başladığımız Ekoloji Kampüsümüzün açılışını inşallah hep beraber yaparız. Projemiz ve finansmanı hazır. doğa ile iç içe’ olacak ‘Utku Koleji Ekoloji Kampüs, yaklaşık 2,5 dönüm arazi üzerine kurulacak. Bunun için gerekli finansmanımızı hazırladık. Önümüzdeki aylarda çalışmalarına başlamayı düşündüğümüz Ekonoloji Kampüsü içinde açık hava sınıfı, sebze- meyve bahçeleri, hobi alanları, mini tenis kortu, amfi tiyatro, gezi ve dinlenme alanları oluşturulacak, Ayrıca, bazı kümes hayvanları da alanda dolaşabilecek.”

UYSAL: EĞİTİM, EĞİTİM, EĞİTİM…
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, eğitim konusunda Belediye olarak üzerlerine düşen desteği verdiklerini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:
“Zaten eğitime yeterince önem ve değer vermeyen belediye başkanı asla başarılı olamaz. Eğitimi en başa koymak lazım. Ben önce ‘eğitim, eğitim, eğitim’ diyorum. Bizim, ülke olarak eğitimli insanlara ihtiyacımız var. İletişim çağında bilgi en önemli konu. Bilgi de eğitimle elde edilebilir. Ben, bu nedenle burada bilgi ve eğitim öğretim faaliyeti gösteren köklü eğitim kurumlarımızdan olan Utku Koleji yönetimini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

MAHALLELER GÜZELLEŞİYOR
Bu arada, kolejin toplantı salonu penceresinden Şehit Metin Çevik Sokağa (Göçmenler sokak) bakan Uysal, “ bu tür eğitim kurumlarının yapıldığı mahallelerde ayrı güzellikler oluyor. Burasını da birkaç yıl sonra tanıyamayacak kadar güzelleşecektir’ diye konuştu. Bu arada, Çataklı’nın, Gazeteci Fikri Kapan’ın, Utku Koleji ile ilgili yaptığı yorumun yer aldığı köşe yazısını “Çerçeveletip” odasına koyduğu görüldü.
Uysal, Utku Koleji Kampüsü arkasında kurulması planlanan Ekoloji kampüsü alanını; Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan, Utku Koleji yöneticileri, Gazeteciler Fikri Kapan ve Doğan Gönüllü ile birlikte gezerek incelemelerde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

3.04.2018 18:29:48

Bu haber 2660 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
04.04.2018 11:18:33
murat özdemir diyor ki;

Albarakatürk ile yıkık belediye binası arasındaki zemini tahta yürüme yoluna bir an önce önlem alınmalı,buradan belediye yetkililerine sesleniyorum,çok kötü durumda,vidaları yerinden çıkmış,vatandaş düşüyor sürekli
04.04.2018 09:30:39
Kazım diyor ki;

Fikri bey sorarmısınız bu içra olayı kendisine puan kaybettireceğinin farkındamı ben daha önce böyle bir olay 52 yaşındayım ğörmedim ilkleri yaşatıyor bize




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.285

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri