(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

OKURLARIMIZ YALNIZ BIRAKMIYOR

EREĞLİ

Hakimiyet Gazetemizin kuruluş yıldönümü kutlamalarının birinci haftasına girdiğimiz bugünlerde, okurlarımız ve interaktif takipçilerimiz kutlama ziyaretlerini sürdürdüler.

Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, Dernek Başkan Yardımcısı Ulaş Köse ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Hakimiyet’i okumaya başladığı yıllardan bazı anılarını paylaştı.

Hakimiyet’in, halka haberi doğru ve tarafsız verme özelliği ile örnek teşkil ettiğini belirten Çaylı, “kuruluşun sahibi Sayın Fikri Kapan nezdinde tüm emeği geçenleri kutluyor, başarılarınız devamını diliyoruz” dedi.

İLHAN AİLESİ YANIMIZDAYDI

Bu arada, uzun yıllardır ilçede Arçelik Yetkili Servisi hizmeti veren İsmail İlhan, eşi Nurten İlhan ve İklimlendirme Uzmanı Eray İlhan ile birlikte ziyaretimize geldi.

Bayan İlhan’ın, Hakimiyet Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan’a çiçek takdim ettiği ziyarette, aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Eray İlhan ise Fenerbahçe taraftarı Fikri Kapan’a, içinde sarı ve lacivert renklerde 2 adet kalem hediye etti.

Kapan Ailesi de İlhan Ailesine gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla teşekkür etti.

CERRAH ÖZEL GELDİ

Bu arada, gün boyu haber takip eden Değişim Gazetesi muhabirlerinden Özge Cerrah da, bulduğu fırsatı hakimiyet ziyareti ile değerlendirdi.

Cerrah, kuruluşumuzun 39. Yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlamada bulunurken, başarılı bulduğu yayın hayatımızın devamını diledi.

BOZKUŞ'TAN ÇİÇEKLİ KUTLAMA

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı, Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş da, gönderdiği çiçek ile kuruluş yıldönümüzü kutladı. Kapan'ı telefon ile arayan Bozkuş, yeni yayın döneminde de aynı başarı ve çizgide yayın hayatı temennisinde bulundu.

İNTERAKTİF TAKİPÇİLERİMİZ…

Diğer yandan, Hakimiyet’i daha çok “ereglihakimiyet.com” ve “ereglihakimiyetbnet” internet haber sitelerimizden takip eden eski AK Parti Belediye Meclis üyelerinden Adem Çakır, Makbule Erol, Fikriye Karaca ve Binnaz Yalçın da, yayın kuruluşumuzu ziyaret ederek kutlamalarını gerçekleştirdiler.

Erol ile Karaca, beraberinde getirdikleri Ereğli’ye has simiti Kapan ailesi ile birlikte yediler.




Bu sayfayı yazdır

7.03.2018 14:29:59

Bu haber 1254 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.397

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
244 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri