(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜNÜMÜZ BOŞ GEÇMİYOR!

EREĞLİ
Hakimiyet Gazetesi’nin 39. yayın yılına girmesi dolayısıyla gün boyu ziyaretler devam etti.
Dün gönderdiği çiçek ve kutlama mesajı ardından bugün ziyaretimize gelen CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, basında 39 yılın uzun zaman olduğunu söyledi.
Ocakcı, Fikri Kapan’ın ise muhabirlikten başladığı ve sahipliğine kadar geldiği Hakimiyet’in, yıllarca aynı çizgide devam ettirdiğini belirterek, “şahsınızda Yazı İşleri Müdürü Sayın Zeliha Fatma Kapan olmak üzere, bugüne kadar emeği geçenleri kutluyor, gazeteyi yayın hayatına başlayan merhum Yılmaz yaman’ı rahmetle anıyorum” dedi.
Ocakcı’nın ziyaretinde, CHP İlçe yöneticileri Rahmi Yaman, Sevdekar Aras, Mürşide Ateş, Şenay İşeri, Huri keskin ve Gençlik Kolları’ndan sorumlu Uğur Likoğlu da yer aldı.

ERDOĞAN’IN ZİYARETİ
Hakimiyet’i bugününde yalnız bırakmayan isimler arasına İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan da katıldı.
Erdoğan, çocukluk yıllarında Hakimiyet’in Alaplı’da dağıtım ve temsilciliğini üstlendiği anılarını anlatırken, “o günden günümüze yayın politikasını değiştirmeden devam eden Hakimiyet’in 39. Yılına girişini kutluyorum” dedi.

MESLEKTAŞLARIMIZ YALNIZ BIRAKMADI
Kutlama ziyaretimize gelenler arasında, Ereğli Sahil Sahibi Serpil Demir, günün ilk ziyaretçisiydi. Demir, Hakimiyet’i yakından takip ettiğini belirtirken, Kapan çiftini de ‘gönülden’ kutladığını söyledi.
Ereğli’de, aynı zamanda bir çok yayın kuruluşuna haber servis eden Manşet 67 sahibi Sinan Kabatepe de, birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ile birlikte Hakimiyet’e geldi.
Kabatepe, Fikri Kapan’ın, meslek yaşamında ayrı yeri olduğunu ifade ettiği konuşmasında, Hakimiyet’in daha uzun yıllar çizgisinde yayın hayatını sürdürmesi dileğinde bulundu.
Kuruluşumuzu internet sitesi S Rota’da yer veren Seyhan Dikay da, telefonla aradığı Kapan’a, “kutladım ancak bir de telefonla arama isteği doğdu. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
Hakimiyet’in kuruluş yıllarındaki ismi olan Ereğli’nin Sesi’nde bir dönem Genel yayın Yönetmenliği görevini yürüten Ali Ceylan, ziyaret ettiği Hakimiyet’te, birlikte çalıştığı Zeliha Fatma Kapan, Fikri Kapan ile o dönemden bazı anıları paylaştı.

EMEKTARIMIZ YALÇIN DA UNUTMADI
Mutlu günümüzü unutmayıp kutlayanlar arasında, “Hakimiyet’in emektarı” Dilber Yalçın da vardı. 16 yıl hizmet verdiği Hakimiyet’ten ayrıldıktan sonra evlilik ve iş gereği Kocaeli’nin Gabze İlçesine taşınan Dilber Yalçın, yayın kuruluşumuzu telefonla arayarak Fikri ve Zeliha Kapan ile ayrı ayrı görüştü.
Bayan Yalçın, birlikte çalışma yıllarından bir iki anekdotu hatırlattığı görüşmede, Hakimiyet’in yayın akışı ve duruşunun hep aynı kalması dileklerinde bulundu.

PASTALARIYLA GELDİLER
Bu arada, Okurlarımız arasında yer alan ve zaman zaman fotoğraf desteğinde bulunan Aziz Boy da, beraberinde arkadaşları Kenan Ayan ve İlhan Akkaya, kutlama pastaları ile geldiler.
Okurlarımız da, tüm ziyaretçiler gibi Hakimiyet’in yayın politikasına övgüler yağdırdı, başarı dileklerini yinelediler.

ÖZKÖK AİLESİ KAPANIŞI YAPTI
Günün son ziyaretini, CHP’nin 2004 yerel seçimlerinde Ereğli Belediye Başkan Adayı olan Emin Semih Özkök ile eşi eski Cumhuriyet Kadınları Derneği Ereğli Şube Başkanı Öznur Özkök ile birlikte gerçekleştirdiler.
Bayan Özkök’ün, Bayan Kapan’ı kutlama çiçeği takdim ettiği ziyarette, Hakimiyet ve ülkedeki güncel konular üzerine sohbette bulunuldu.

ÇATUROĞLU’NDAN ÇİÇEKLE TELGRAFLI KUTLAMA
Diğer yandan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, önce çiçek gönderdiği Hakimiyet’e, ayrıca kutlama telgrafı çekti.
Çaturoğlu, Yayın Grubumuz sahibi Fikri Kapan’a gönderdiği kutlama telgrafında şunları kaydetti: “Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana ilkeli, tarafsız ve objektif yayın hatanını devam ettiren Hakimiyet Gazetesi’nin 39. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta şahsınız olmak üzere gazeteniz ve interaktif çalışanlarınızı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

KAPAN’LAR MUTLUYDU
Gerçekleştirilen ziyaret ve kutlamalar dolayısıyla Fikri Kapan ile eşi Zeliha Fatma Kapan, bir kez daha mutluluklarını dile getirdiler.
Kapan çifti, büyük özverilerle yürüttükleri gazete ve interaktif yayıncılığın yük ve yorgunluğunu, böylesi günlerde unuttuklarını belirterek, ziyaret eden, telefonla arayan, mesaj ve sosyal paylaşım vasıtasıyla kutlayanlara bir kez daha teşekkür ettiler.




Bu sayfayı yazdır

2.03.2018 19:39:27

Bu haber 1947 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.03.2018 23:26:20
ihtiyar diyor ki;

Sayın KAPAN iyi ki varsınız tüm dostlarınla yolun açık ola.




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.859

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri