(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YALÇIN RESMEN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, “Büyük Ereğli’nin yeni enerji kaynağı olmak istiyoruz. Bunu, yeri geldiğinde yasal gücümüzü kimi zaman baskı gücümüzle ama hep üyelerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapacağız” dedi.

Yalçın, Eski Bağlık Düğün Salonu’nda, oda üyelerinin katılımıyla düzenlediği kahvaltılı ‘Aday Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Ereğli TSO Başkanlığını yürüttüğü sorada yaşamını yitiren Onursal Başkan Yaşar Tetiker’in vefatı sonrası yönetimin, Başkanlık görevini kendisine tevdi ettiğini hatırlattı.

Üstlendiği görevi, yönetim kurulu ile birlikte layıkı ile yürütmenin bilincinde olduklarını belirten Yalçın, şöyle dedi:

“Ortak çıkarlarımız doğrultusunda; güçlünün değil, haklının, doğrunun, ihtiyacı olanın yanında olacağız. Yanlışı eleştireceğiz, düzeltilmesini sağlayacağız.  Yasaların ve sanayi, ticaret kültürüyle yoğrulan temayüllerin gereği nerede bulunmamız gerekiyorsa, orada olacağız. Bu aşamada, biz hiçbir kişi, kurum, sektör ayrımı yapmadan, çok değerli üyelerimizin ticari, kurumsal ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak, Ereğli ekonomisini büyütmek, buna katkıda bulunmak için, görevimize devam ederek hizmet etmek istiyoruz. Ekip olarak bu enerjiye sahip olduğumuza inanıyoruz. Büyük Ereğli’nin yeni enerji kaynağı olmak istiyoruz. Bunu, yeri geldiğinde yasal gücümüzü kimi zaman baskı gücümüzle ama hep üyelerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapacağız. Dördüncü Sanayi Devriminden söz edildiği ve insansız tankların hedeflendiği günümüzde bu ustalık, kararlılık, irade ve inisiyatif  bizlerde mevcuttur. Güçlü, öncü ve güvenilir ekibimizle ülkemize, bölgemize ve Ereğlimize hizmet etmek istiyoruz."

Aynı zamanda Nisan’da yapılması muhtemel Ereğli TSO Organ seçimlerinde grup lideri konumundaki Yalçın, mevcut yönetim kurulu ile birlikte aralarında TAT Metal AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Yıldız Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yıldız, esnaf Zafer Sucu, Yüksel Başkan gibi isimlerin de bulunduğu muhtemel meclis adaylarını isimlerini okuyarak üyelere tanıttı.

“Güçlüyüz, Öncüyüz, Güveniliriz” sloganı ile yola çıkan Yalçın ve beraberindeki ekibi, daha sonra Eski bağlık Düğün salonu Bahçesinde birlikte basına fotoğraflar verdiler.




Bu sayfayı yazdır

28.02.2018 12:41:04

Bu haber 1605 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
01.03.2018 02:10:30
AHMET DURAN diyor ki;

Sayın başkan adayı; güçlüyüz,öncüyüz,güveniliriz sloganı ile çıktığın yolda ekip arkadaşlarının tamamnın dürüst olduğuna inanıyorum.Önemli olan başkan adayı olarak sizin ne kadar dürüst olduğunuzdur.Dürüst değilsiniz,zaten olsaydınız sloganınıza ilave ederdiniz,Ticaret Odasının ve dolayısı ile üyenin özmalı olan bir kürsüden TSO bayrakları ile süslenmiş salonda seçim startı verdiniz.Bu dürüstlük değildir,TSO’nun demirbaşları ve bayrakları babanın malı değildir,kamu malıdır ve şahsi işlerinizde kullanamazsınız,güçlü,öncü,güvenilir olabilmek için önce dürüst olmak gerekir, insanları bu şekilde kandıramazsınız,umarım sloganlar için yaptırdığınız flamaların ve salon faturasını TSO kasasından ödetmezsiniz,




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.797

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri