(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZONGULDAK POLİSİ EREĞLİ'DEYDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Emniyet Müdürlüğü birimlerince geniş kapsamlı uygulama ve kontroller yapıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş, Yunus, Trafik, Karakol ve Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele büro amirliği ekiplerinden oluşan yaklaşık 200 polisin katıldığı ‘NARKO Uygulaması” kapsamında Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile  ilçedeki kafe, çay ocağı, sokak, cadde, metruk binalarda narkotik köpeği ile arama yapıldı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, uygulama öncesi polislere yönelik yaptığı konuşmada, amaçlarının, ilçe genelinde öncelikli olarak metruk binalar ile şüpheli şahıslar üzerinde arama yapmak olduğunu söyledi.

Kuyu, bu tür suçlara meyilli kişiler üzerinde polisin farkındalığını artırmak amacında olduklarını belirterek,  şunları söyledi:

“Uygulamamızı buna yönelik yapacağız. İlçe Müdürlüğümüzde ekiplerimiz bölgeyi bildiklerinden Zonguldak’tan gelen arkadaşlarımıza da yardımcı olacaklar. Gizli saklı bir şey olmayacak, herkes her yere, her deliğe gireceğiz. Bulduğumuz pisliğin de gereğini işleme koyacağız. Bu operasyon Ereğli’nin değil, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün operasyonudur. Hepinize başarılar diliyorum.”

Kuyu’nun konuşmasının ardından ekipler görev yerlerine hareket etti. Uygulamaya bizzat katılan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Yalı Caddesi üzerinde şahıs ve iş yerleri üzerinde uygulama yaptı. Yapılan uygulama sonucu ile ilgili olarak ilerleyen günlerde bilgi verileceği öğrenildi.




Bu sayfayı yazdır

21.02.2018 21:04:15

Bu haber 1866 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
23.02.2018 12:04:29
ihtiyar diyor ki;

Sayın müdürüm allah yardımcın olsun tüm ekibinle başarılar




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.559

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri