(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZONDEF'den Harekata Destek

YURT HABER

Türk Ordusu’nun sınırın öteki yanında başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na, kısa adı ZONDEF olan Zonguldak Dernekleri Federasyonu’nca destek verildiği bildirildi.

ZONDEF Genel Başkanı Gurbet Altay, federasyona bağlı dernek başkanlarının imzası ile yaptığı yazılı açıklamada, Türk Milletinin mazluma asla el kaldırmayacağını anımsattı, zalimin karşında ise eğilmeyeceğini hatırlattı.
Türk Ulusunun yüzyıllarca barışı en başta tutan anlayışta olduğunu ve Dünya’ya kardeşliği getirdiğini ifade eden Altay, şunları kaydetti:
“Askere gitmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz”
“Türkiye artık kendi kararlarını, dış güçlerin dayatması ile değil milletinden aldığı güç ile almaktadır. Ecdadımız, tarihte dini, dili, ırkı ve düşüncesi ne olursa olsun kardeşçe yaşamıştır. Kalleşçe düşünenlere ve sınırlarımızda gözü olanlara Yüce Türk Ordusu gerekli cevabı her zaman vermiştir.
Alfabede harf bırakmayan YPG/PYD, PKK gibi toprağımıza göz diken ve de mazlum halkı baskı altında tutan terör örgütlerine karşı, Afrin askeri harekatını ZONDEF olarak sonuna kadar destekliyor, gerekirse vatanın bir karış toprağını vermemek için her bir ferdimiz askere gitmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu vatan vatanseverlerindir. Vatan hainlerin değil.
Biz Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) olarak şunu çok iyi biliyoruz: ‘hiçbirimiz, hepimiz kadar güçlü değiliz’ anlayışı içinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Yüzyıllardır bu topraklarda kardeşçe yaşayan Türk’ü, Kürt’ü, Çerkez’i, Alevi’si, Sünni’si ile hep birlikte kardeş kaldık, kardeş kalacağız. Bizim, kimsenin topraklarında gözümüz yoktur. Sınırlarımızda barışı sağlayıp, kardeşçe yaşamak istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyor, askerimizin bir an önce yuvalarına sağ ve salim kavuşmasını Yüce Allah’tan temenni ediyoruz. Her zaman barış için, kardeşlik için, büyük Türkiye için ordumuzun yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.”




Bu sayfayı yazdır

21.02.2018 16:38:20

Bu haber 1118 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.220

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri